Tuesday, February 23, 2010

warna apa yang sesuai untuk tema majlis perkahwinan?

November 2010, akan menjadi tarikh keramat buat aku, sebab pada bulan ni, aku akan menamatkan zaman bujangku. Lambat lagi, tapi persedian kena buat dari sekarang kan. So, nak mintak advice dan juga idea yang yg best, warna apa yg sesuai untuk jadi tema majlis kawin aku nanti.

Dalam kepala aku yg agak berkarat ni, terfikir nak buat warna gold. Mak pn agak setuju dengan idea bernas aku ni. Tapi if ada sesapa yang ada cadangan yang lebih menarik, mungkin aku boleh pertimbangkan. Make sure, warna tu sesuai lah dengan warna kulit aku & Lan yg agak cerah2 tanah ni. Hehe.

Tolong bagi komen ye. Komen mana yg terbaik, akan di pertimbangkan. Terima kasih.

7 comments:

Anonymous said...

hey gal.. gold will be nice for you.. maybe go with the combination of gold n kind of brownish..
i think it might look grand for ur setup..

sitinaminah02 said...

hehe.. bhanu kan?
ok,1 vote fr gold + combination of brownish.

Anonymous said...

gold + cream.. cantik sgt!

sitinaminah02 said...

weh.. put name lah.. hehe.
ok, 2 vote fr gold.

xde kaler lain ka? asek2 gold je

Anonymous said...

it's me of coz.. yea gold + cream pun cantik jugak.. UR fren.. bhanu

Anonymous said...

haha.. bhanu, i pun suggest gold + cream gak..

-rin-

sitinaminah said...

ice cream ok jgk.. haha..