Monday, July 26, 2010

DIALOG BUDAK KECIK DAN BUDAK PUTIH

Budak Kecik: Budak Putih, kemaghin I jumpa Budak Tak Berapa Cute. Dia dah sambung belajar kat UUM.

Budak Putih: A'ah. I tau. I nampak dia update dalam fesbuk.

Budak Kecik: Wahh.. Good lah.

Budak Putih: Alaaa.. U kalau nak sambung pun boleh.

Budak Kecik: I tak mau lah, otak I dah tepu. Tak sanggup nak bergelumang dengan buku lagi. Majalah Ujang i ok lah. Hihi.




ps: tak minat dah weh nak sambung belajar. otak serius dah tepu! tapi masih berminat nak belajar menjahit. haha. mafia sekolah minat menjahit??!!! hihihi.

11 comments:

Aleen Aiden said...

bile la nak abes blajaq nih..haih~~

Anonymous said...

menjahit pun ok pe..goyang kaki sambil penuhkan poket..time2 raya mesti masyukkkk jer..

sitinaminah02 said...

aleen,

hg kena enjoy dengan life as a student.nnti hg dah gheja, hg akan realize yg hg rindu moment2 waktu belajaq dlu. ;)


mak dara terdiva,

dah penah blajar.mula2 rasa eksaited jugak, pastu asek salah jahit, terus rasa fedap! huhu.

Relevan said...

Bagus juga nak belajar menjahit..lumayan beb ! senang nak buat baju kome nanti..

sitinaminah02 said...

relevan,

haha. nak jahit baju tu macam tak lepas je, kalo jahit sarung bantal yg segi empat tu rasanya boleh kot. haha.

fndrocka said...

nak belajar apa2..guna google je skrg..

sitinaminah02 said...

fndrocka,

ada benda yg kita tak boleh belajar tanpa guru. betui tak?

hihi.

john bert said...

eh, kau mafia juga? belajar la jadi mak andam.

aNiS tHe BumbleBee said...

akak dulu cuba2 gak blaja menjahit.tp sejak2 nk jahit baju kedah jadi mcm sarung guni, terus tensen smpai arini...xbagus tul..jgn tiru mcm kak anis naa...hahaha!

sahromnasrudin said...

gadis comel masuk la U erk..tp dlm byk2 U, jgn plak masuk URTV hahahahah..konfem tak grad punya hahahahh

sitinaminah02 said...

john bert,

haha.mak andam ka? cehhh.. muka sendiri pun susah nk pakai bedak, ini ada hati nak jadi mak andam. buat orang sekeh kepala je. haha.


kak anis,

rasa macam nak jahit baju kedah tu macam senang je,tp kalu jadi guni tu memang hebat la skill kak anis. takpa, buleh pinjam 'baju kedah' tu buat balut nangka. haha.


hincik sahromnasrudin,

tak kelapaq aih nak masuk urtv, dedah sana,dedah sini, stgi depa suruh chek pakai baju ketat, sengih tepi kolam renang lak. tobat org kampung baling dengan getah sekerap kalau chek balik kampung. haha.