Tuesday, July 13, 2010

PAUL THE OCTOPUS MERAMALKAN SESUATU YANG LUAR BIASA

Encik sotong ni memang hebat. Bukan saja dapat meramalkan pasukan yang akan memenangi World Cup tempohari, tapi kali ini, Paul the octopus tampil dengan membuat ramalan dalam bidang yang agak lari dari keupayaan beliau.





Keputusan yang diramalkan oleh Encik Paul telah bikin hangat!!!


Risau seandainya pihak yang tidak berpuas hati akan menjatuhkan hukuman kejam kepada Encik Paul.


Perlu di ingat, Encik Paul adalah seekor binatang, khurafat ye kalau kita percaya akan tilikan beliau.


Yang baik itu datangnya dari Allah, dan yang buruk itu datangnya dari kelemahan manusia.


Sekian sahaja sajak saya pada hari ini, terima kasih bebeh....

12 comments:

makwe joni said...

kehkehkeh

sitinaminah02 said...

citah-kohkohkoh...

Yunus Badawi said...

kata dah pencen en paul ni? Kerja part time kat Msia pulak ke? hahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

abislaa hg paul kalo smpai kt msia ni...hahahaa!

sitinaminah02 said...

YB,
haha. sekarang ni dia wat full time dah. ganti nujum pak belalang.




kak anis,
orang Malaysia suka sangat kalo Paul mai sini. depa tangkap, pastu buleh tilik nombor ekoq. haha.


.

sepet said...

x lame idop si paul ni klu datang kije kt malaysia nih..bru smpai, dh kene gulai lomak cili api.. sodap menangkap! ..


hahaa..

Umi Nazrah said...

eeeeiii tobat org BN cencang lumat si Paul kalau mcm ni la resultnya :P

sitinaminah02 said...

sepet-Paul ni sedap ker kalo buat masak lomak? wat sambal sedap lg kot..

ekekeke..



nazra aka umi-orang pertama nak cincang si Paul ni soheh ler bapak aku. haha.

Yunus Badawi said...

Tak lama lagi kena goreng tepunglah tu hahaha

Pnut said...

i like... i likee...i likeeee

sitinaminah02 said...

YB,
suruh mak Adam buat. Mesti sedap!! Hingga menjilat siku.


Haha.




Kak Pnut,
U like me? Okeh... Thank you very much.

hihi.

amalina idris said...

bah . pandai nye cik paul ni . ahha ..bgus2:))