Wednesday, February 1, 2012

WORDLESS WEDNESDAY: KAGUM

Sesungguhnya, aku cukup kagum kalau tengok kereta2 mahal kat kawasan masjid. Alasan, walaupun mereka di beri nikmat kesenangan harta benda, tapi masih tak lupa Allah. Sekian, tima kaseyyyy!!! 






Makanan sedap yang boleh dijumpai di pasar malam Teluk Muroh, Lumut.
Tak payah nak pi Padang Kota untuk menikmati pasemboq yang lazat dan yummy ini.
Murah pun murah. Marilah berkunjung ke Perak, visit Perak 2012.
"Jom Terokai Perak" - Miss Tourism 2012 - GC.

12 comments:

gadisBunga™ said...

aku pun suka tgk org berkereta mahal tapi masih menyembah allah di mesjid.

tapi sume tu mcm dah kawin jerk. eh? :p

sitinaminah02 said...

hahaha. muka tahap pakcik2 dan abang2. tp mana tau abang2 tu still ada yg bujang! haaaa... hihih

Mario said...

hahaha

sahromnasrudin said...

aku suka tgk org pakai moto besar singgah masjid..at least, pas nie klu dia nak lumba pun, dia dh tunaikan yg wajib

Aleen Aiden said...

amboih..bunyi dah macam duta negeri. kah3

pena rozie said...

Tak pernah cuba mkn....

Anonymous said...

kena seimbangkan dunia dan akhirat
barulah berkat hidup ni kan... :D ~

kurus said...

kena seimbangkan ..
syukur kalau macam tuu kan ..

tapi dikk ada tak kebarangkalian yg bawa kereta itu drivernyee , so driver lah yg berhenti semayang kan huhuhu .. bukan tuan punye kereta huhuhuhu

Dr K said...

saya cukup cukup kagum sambil meleleh air liuq tgk pasemboq tu.

~haha

ayanuts said...

betul..bl tengok tu rasa insaf..sedangkan org yg dah diberi nikmat besar pn masih lagi ingat dekat Allah..apatah lagi kita yg biasa2 ni..

|| NaFiRaa || said...

terliur tgk pasemboq tuh.. sedapnye!!

Cik Anita said...

daku tak tau lah kenapa. daku memang tak suka pasemboq tuh. entahla. entahla sekali lagi. hehe