Wednesday, September 12, 2018

Mama ada baby lagi??

Thanks Amna,

Tolong pakaikan stoking kat mama.

Ni la jadi bila mak hang jarang2 pakai kain batik kat rumah, bila pakai, anak ingatkan kita dalam pantang.

Dulu masa dalam pantang, selalu mintak tolong anak2 pakaikan stoking. Hahahaaha...


Monday, September 10, 2018

Our short trip to Ulu Chepor

Harini still cuti, kami balik Ipoh. Jenguk mak ayah. Raya haji haritu tak dapat balik sebab cuti sehari je. Emran pun masa tu tak sihat. Muntah non stop. Huhu..

So, 1 day before trip ke Ulu Chepor ni, mak cakap banyak tulang & daging dapat korban haritu, so mak suruh buat sup. So, buat la sup 1 periuk besaq.


Paginya bakaq ayam & sosej yang mak dgn syida dah perap malam tu. Tah sapa punya ixea tiba2 ajak pi berkelah kt Ulu Chepor. So jenuh jugak la nak kemas2 semua banrang. Dengan nak siapkan barang anak2 lagi.





Best dapat mandi2. Ok jugak la dapat mandi kat sini. Orang ramai gila, nak parking pun susah.