Saturday, July 3, 2021

BELI DOMAIN DENGAN SERVERFREAK

Assalamualaikum..


Waktu aku tulis post ni, it’s actually around 12.30am dan aku baru je buat payment untuk beli domain dengan ServerFreak. Hahaha. Nampak tak kegigihan aku disitu. Aku pun tak sure apa yang merasuk aku, tiba2 aku rasa gigih nak tulis blog balik padahal dah lama sangat2 aku tak update dan tak rajin pun nak update blog. 


Mungkin sebab PKP / lockdown kan, kita ada banyak masa nak dibuat dirumah, banyak benda nak dicerita, banyak benda nak dikongsi, maka ada baiknya kita meneruskan misi mengupdate blog, mana tau kan dengan kegigihan kita berblogging ni, boleh menjana income. Hahaha. Macam jawab soalan ekonomi pulak. 😂


So basically, aku dah pilih 1 nama yang dekat dengan diri aku untuk domain blog aku, which is sitinaminah02.com


Hopefully dengan adanya domain baru ni, dapat la google adsense tu review blog aku dan approve blog aku yang super sendu ni. 


Adsense, kesian la kat aku ni. Dah lama sangat ada blog, tapi tak pernah dapat income dengan mu. Hahahaha. Agak2 adsense kesian ke tak lepas baca ayat aku ni? 😆


Apa2 pun, semoga dipermudahkan segala urusan lepas ni. Stay safe ya semua. 


Saja aku nak tayang ayaq nyok yg aku minum petang tadi, 3 bijik ayaq nyok RM10 free cod ya kawan2. Tak payah nak start enjin kereta pi beli kat luar, cod terus ke depan pintu rumah anda. Tibee… 😆😆


No comments: