Sunday, September 19, 2021

Free Review for Local Small Business Owner

 Assalamualaikum 


Hello, hai semua. Saya siti. Saya nak tawarkan free review product korang dan letak dekat blog saya. Gambar dan ayat boleh email dekat saya, nanti saya akan post ke blog saya ni.


Tapi saya just nak bagitau siap-siap, blog saya ni blog sendu je, jadi jangan put high expectation sangat, saya tak bagi jaminan lah yang sales product korang akan melambung-lambung macam korang bayar dekat selebriti atau instafamous semua tu. 


Hehehee..


Tawaran ni terhad sampai hujung September 2021 dan product yang hendak di letakkan dalam blog ni bukan lah product yang berunsurkan gambling, drugs, sex toys segala macam tu. 


Yang berminat, boleh email saya ke sitinaminah02@gmail.com


Hi, 


I’m giving special free review for local small business owner. You guys can email me your products with all the details what you guys want me to put / post in my blog. This free promo will open until end of September 2021.


This offer is open for you guys to help you to promote your products but please don’t put high expectations from this review since the engagement to this blog is sooo sendu, but at least it is free, hahaha at least you don’t have to pay me anything, thank you is enough for me. Otherwise, you can ask the famous selebriti or instafamous to do the paid reciew. Hahaha. Just joking.


Please email me your products details to sitinaminah02@gmail.com




No comments: