Friday, October 1, 2021

Cara Nak Redeem KFC Snack Plate Buy 1 Free 1 Lepas Lengkap Vaksin

Assalamualaikum 


Ok, tajuk memang panjang. Saja nak tulis panjang-panjang sebab nak bagi orang senang faham. Hahahaha. Ok, gara-gara whatsapp status aku, yang aku share semalam or 2 hari lepas, pasal aku redeem KFC Buy 1 Free 1 tu, ramaiiii yang tanya macam mana nak buat.


Ok, mai aku ajaq!


Mula-mula, pastikan hangpa semua dah lengkap vaksin. Lepas tu, hangpa kena submit sijil vaksin kat link ni ; kfc.com.my/vaksin 


Bila dah berjaya, akan dapat email macam ni. 





Bila dah dapat email pengesahan macam ni, hangpa jangan menonong pi KFC, beratur lama-lama macam aku kata nak redeem Buy 1 Free 1 yang vaksin tu, hangpa kena order siap-siap dekat KFC apps. Cara dia macam kat bawah ni;





Jadi order siap-siap dalam KFC apps ni, jangan jadi macam aku haritu. Dah la beratur nak masuk TF tu punya lah panjang, nak masuk KFC pun lama oiii… Jadi order lah siap-siap, nanti hangpa pi pick up saja. 


Order tu depa akan letak tepi siap-siap, so check lah dekat resit tu ada nama hangpa ka tak. Macam aku haritu, aku redeem untuk aku dan laki aku sekali, jadi dapat la kami 4 kotak.


Maksudnya hang bayar dalam RM13 untuk 1 set snack plate dan hang dapat 1 set lagi secara percuma. Haritu aku gatai pi tambah cheesy wedges, so 1 set lagi aku jadi RM19. Tambah tolak untuk 4 set snack plate dan 1 bekas cheesy wedges adalah RM32.


Promosi vaksin lengkap buy 1 free 1 ni kalau tak salah aku sampai 26 Oktober 2021 saja. Jadi, baik hangpa pi grab lekaih. Takut takdan nak grab, sebab katanya ada limit jugak.


Hurmmmm… yang spoilnya haritu, tak dapat sudu dengan sos. Nasib baik kami balik makan dekat rumah, jadinya ke dapur lah ambik sudu dengan sos cili. Mungkin lah untuk set promo vaksin buy 1 free 1 ni memang depa tak sediakan sudu dengan sos, wallahualam. 



No comments: