Showing posts with label kawin-kawin. Show all posts
Showing posts with label kawin-kawin. Show all posts

Friday, March 5, 2010

barang hantaran untuk pihak lelaki

Kawan2, aku ada sedikit kemusykilan pasal barang2 apa yang aku kena kasi untuk dia nanti. Tapi based kat ktorang punya discussion, dia mintak:

1) kasut (stoking skli)
2) kemeja & slack
3) jam
4) spec
6) belt (wallet skli)

perfume dia xmau.. so rasanya, apa barang lagi yg aku boleh tambah? anggaran dalam 9 dulang.

Monday, March 1, 2010

majlis pernikahan kinah & EP

ok.. seperti yg ak janjikan, ak nk meng upload gmbr kinah wktu dia nikah ritu. malas nk komen banyak2, tgk2 je lah gmbr2 ni.. ak sampai lambat sikit ptg tu.. mujur ada kema menemani kinah.. sampai2 je, terus ak ke dapur, mkn laksa semangkuk.. nyam2x...

alhamdulillah,sume dah selesai.. just tunggu majlis perkahwinan beliau pd tanggal april 24 nnti.. yg tinggal cuma ak.. haha.. yg lain sume dh selamat.... tahniah buat mereka.. ;p

cakap banyak x guna, layan je lah ek.. hihi..



















Tuesday, February 2, 2010

kenduri najwa hakimi-location: kepala batas, penang

salam fr all.. kt bawah ni ada gmbr2 time aku, kinah, izza n also kak pza waktu kenduri najwa kt kepala batas, penag.. alhamdulillah, dh selamat dh sorang.. coming, kinah pulak.. hihi.. sure kinah berdebar2 nk bergelar isteri lepas ni.. so, tak terlambat kot rasanya nk wish selamat pengantin baru kt najwa n suami.. ;p










Tuesday, January 19, 2010

kenduri mida & arul

salam fr all.. sori lah ak amek masa lama sgt nk upload gmbr kawin mida & arul.. sori ek.. ak mmg bz.. so arini baru ada masa nk upload meng upload.. hope mida & arul bahagia dunia akhirat.. d kurniakan ank2 yg comey.. hihi.. ok2.. check it out..
**en.wan & family pn mai.. lecturer yg sporting..


**haha.. menyebok je bdk 2 ekoq ni.. aik.. mana wani??





**menanti ketibaan arul.. mujuq time ni redup, kalo x,boleh cayaq mekap.. hihi..




**3 dara bertudung itam.. haha.. wani nmpk plg matured.. haha..





**makanan utk pengantin dan pengapit yg kelihatan sgt sedap.. nyam3x.. (tp x berpeluang nk makan pn..huhu)




**juli tgh wat pose serius lak.. igt kan abg man kot.. haha..



**xtau lah apa wani tgh cakap kt mida.. mgkin tgh cakap psl contoh pelamin yg dia nk pilih nnti kot.. haha... tobat wani marah ak kalo dia baca apa ak tulis ni.. haha...

**haha.. gmbar sesat.. cmne gmbar hp n casing camera blh ada ni? haha..




**mida setelah siap d mekapkan.. cantik kan? tema kaler: maroon..




**cantik kan kaler silver ni? hmmm..


**gmbar hantaran dr mida utk arul..


**post manja mida & arul kt atas katil.. hehe..


**arul pakaikan gelang kt tangan mida.. dh sah jd suami isteri.. hope bahagia hendaknya.. amin..


**pelamin mida & arul.. simple but nice..


**mida dgn sedara dia.. selepas nikah..

-------------------------------------tamat-----------------------------------------------

























































































































































































































kenduri kawin kak ak-2009

salam utk sume.. rasanya dh dekat setahun kak ak kawin n ak lak xpenah share gmbr2 time kenduri dia ritu.. kak ak ni nama norlaila, tua 5thn dr ak.. so kt bawah ni ada lah gmbr2 yg sempat d snap pd hari tu, kalo x salah 4 april 2009.. skrg kak ak dh pregnant 7bln.. hihi..


**jgn salah faham, ni bukan gerai org jual sayur, tp booth tmpt emcee dok melepakkan dirinya.. siap ada sesi berkarok lg.. kt situ ramai lah yg dok tggu turn nk menyumbangkan lagu2 yg d rasakan sesuai dgn tone dan pitching suara masing2.. kelihatan d situ meknah (bertudung pink smbil menyelak sedikit kainnya ke atas) sedang request lgu "jong2 inai" yg d popularkan oleh dato' M daud kilau.. phewiittt.. caya lah..




**hujan rahmat.. setel je kenduri ptg tu, hujan turun dgn mencurah2.. bdk2 buas, mat ashraf & teh x lepaskan pluang utk main hujan.. lihatlah gaya peace teh yg bersahaja itu..



**ish.. kan baguih kalo ayah kawinkan ak skli.. haha.. mgkin ni kot yg terlintas kt pala ak time ni.. haha..


**keadaan d khemah mentara.. kelihatan hujan turun membasahi bumi dgn lebatnya..


**kelihatan 3 org wanita yg sedang berehat setelah sume kerja selesai.. kak ja (berbaju merah hitam) sedang santap kek pisang xbrp nk jd smbil k.toh membelek2 kek tersebut.. yg sorang lg tu, tgh pose mulut muncung beliau..



**cenyum.. cenyum.. ak & mekmi sempat bergambar bersama2..


**pengantin pmpuan tersenyum riang smbil pengantin lelaki kelihatan begitu khusyuk menghabiskan nasik putih kuah budu beliau.. nyam3x..




**apahal sikit sgt nasik depa boh kt kita ni>???



**gelap lak gmbr dlm bilik ni..


**jln elok2 ayg.. jatuh stgi abg x angkt..



**sebelom jln, kain kena angkt sikit.. stgi terpijak,jatuh depan ni,naiya ja..



**bergaya bagaikan Hang Tuah..



**panasnya lepak bawah khemah, lepak bawah ni best sikit.. redup je..



**lauk yg bakal d hidangkan kpd tetamu dr sebelah pengantin lelaki..



**mekmi sdg pose dgn mekla.. rasanya time ni mekmi x mandi lg..


**emm.. seriusnya muka ak..




**gambr teh & mat ashraf bersama ank sedaraku, apis n ank2 spupu ak yg lain..
---------------------------tamat---------------------------------