Friday, January 29, 2010

lirik-separuh jiwaku pergi by Anang

serius, memang aku sangat lagu ni.. lirik yang menyentuh perasaan dan melody yg simple.. kalo dengar lagu ni kat radio, aku dengan bangganya akan berduet bersama2 anang.. haha.. kalau kita hayati betul2 lirik lagu ni, memang sedih.. tergambar perasaan kecewa, bila mana orang yang kita sayang, curang dan tinggalkan kita.. hohohho.. syahdunya.. ok2.. hayati lirik lagu ni..

Anang – Separuh Jiwaku Pergi
----------------------------
separuh jiwaku pergi
memang indah semua
tapi berakhir luka
kau main hati
dengan sadarmu
kau tinggal aku

chorus:
benar ku mencintaimu
tapi tak begini
kau khianati hati ini
kau curangi aku
[2x]

kau bilang tak pernah bahagia
selama dengan aku
itu ucap bibirmu

kau dustakan semua
yang kita bina
kau hancurkan semua

repeat chorus [2x]

benar ku mencintaimu

nak masak apa ni?

salam fr all.. ada someone nak rasa masakan aku.. haha.. make me laugh.. ak xpndai masak.. problem betul lah.. dah la malas nak pi beli bahan2 nak masak.. kat rumah sewa aku, bukannya ada benda sangat.. huhu..

tp for this special person person, i think i shud give him a try.. haha.. lantak lah sedap or x.. rasanya aku nak masak daging black pepper (aku ada bagi resipi camne nak prepare this delicious n fabulous menu), dan jugak ayam goreng kunyit.. haha.. lepas keja kang, pi beli bahan2 nak masak.. wahahaha..

wish me luck.. hope this person pueh hati dengan hasil kerja aku.. haha.. assalamualaikum..

Thursday, January 28, 2010

minggu2 terakhir januari 2010

salam fr all.. arini dh 28 januari 2010.. cepat sangat masa berlalu.. macam baru je berada dalam bulan januari.. alhamdulillah, sume berjalan lancar.. walaupun ada masalah yang mendatang tapi berjaya jugak aku tempuh dengan cemerlang, gemilang dan terbilang.. haha..

date2 penting dalam bulan januari:
birthday kema= 11 jan
birthday izza= 19 jan
hantar mamat kat sekolah teknik= 25 jan
birthday mak= 28 jan

tahun ni, umur mak dah menjangkau 56thn.. alhamdulillah, mak masih sihat.. nanti nak belikan hadiah yang special untuk mak.. hope mak sihat2 selalu, panjang umur, di murahkan rezeki, bahagia hendaknya.. amin.. aku mengharapkan yang terbaik untuk mak.. amin..

this weekend jugak aku kena beli barang2 untuk majlis bertunang aku nanti.. haha.. apa2 pun belum siap lagi.. last minute punya preparation.. hope semua berjalan lancar.. amin..

hope minggu depan aku x bz sangat, so boleh lah aku menulis apa2 perkembangan terbaru pasal majlis aku nanti.. hehe.. ok lah, assalamualaikum..