• News

    31 May, 2010

    LEKAS! Aksi BASAH 13 orang pramugari

    RM0:

    LEKAS! Aksi BASAH 13 org pramugari dari pelbagai negara yg sy rakam di private party BANGLO SEMALAM.

    Taip ON EMA htr ke 33XXX SMS OUT to optout TB0378806XXXX


    (gambar ikhsan abang gugel)



    Ni SMS yang aku received semalam. Aku copy bulat-bulat. Cilakak betoi. Mana dia amek henpon no. aku dan send SMS cilakak camni.

    No. henpon sender ni, 013-437XXXX. Keji betoi SMS dia nih.

    11 comments:

    hanie said...

    kahkahkah!! sms ni la kitaorg ngusik abah n mak kat kg.. :P

    sitinaminah02 said...

    hanie,
    apa kes? sapa yg dpt sms ni?

    serius rasa nak terajang peyut org yg send sms ni.. haha..

    tasekM said...

    ngok, kan...?



    .

    sitinaminah02 said...

    kak tasek,
    memang ngok. rasa mau maki je itu sender...

    macha_sezs said...

    hai bebeh.

    sms macam ni la orang panggil penyeri henset.

    kalau tak de, tak dapat la ko nak buat entry ni kan?

    :P

    sitinaminah02 said...

    macha pggil aku bebeh, mlm ni sure dan tobat xleh tido. ekekeke.

    macha, meh sini henpon no. ko. aku tlg fwd, dan menjadi penyeri henpon mu. uwekssss...

    Firol said...

    haaa.....terkena .ada lagi yang pelik2 sms ni yang menyakitkan hati

    Umi Nazrah said...

    hahahaha..depa ingat april fool tu :P

    sitinaminah02 said...

    firol,
    lepas ni aku rasa nak reply kat sender tu, ai taknak tgk rakaman pramugari, nak tgk rakaman yu, ada?? haha. yarksss...

    nazra,
    april fool pa jadahnya. may fool kot. very bladiful..!! haha.

    Anonymous said...

    I had been arguing with my close friend on this issue for quite a while, base on your ideas prove that I am right, let me show him your webpage then I am sure it must make him buy me a drink, lol, thanks.

    - Kris

    sitinaminah02 said...

    kris,

    hahah. ask yr friend to buy drink fr you ok.!

    ;p

    Total Pageviews

    My Followers