• News

    04 August, 2010

    GERIMIS MENGUNDANG

    "ku sangkakan panas berpanjangannn.. rupanya gerimis.. rupanya gerimissss mengundang.. ang ang ang ang.."

    tajuk lagu: gerimis mengundang
    penyanyi asal: zamani slam
    penyanyi bersuara merdu: gadis perasan comel



    hati menyanyi-nyanyi lagu zamani, not bad jugak suara aku walaupun nyanyi dalam hati
    keadaan aku sekarang seperti lirik lagu tu

    aku sangka, aku akan rilek sampai la ke raya nanti
    sebabnya dah 3 minggu kerja memang tak banyak
    waktu kerja boleh singgah blog tu, blog ni
    komen kat sini, komen kat sinun
    tapi jangan harap

    itu lah... gerimis dah mengundang
    tetiba arini dapat berlonggok file
    aku rasa macam nak balik rumah bawak selimut mai tido kat ofis
    hmmmmm...

    nak puasa dah ni weh
    jangan lah bulan posa nanti ada heavy shipment pulak
    takkan nak bukak posa kat ofis
    ang ang ang ang...



    ps: last year aku penah sound boss ke dua aku lepas dia mintak aku stayback. aku cakap, "posa time I nak balik awal, bulan tak puasa, I ok". sini ada 2 saja Malay staff.

    6 comments:

    aliana ab said...

    sabar-sabar ek.. biasa la kalau keje dah nak bertimbun.. semuanya dugaan. =)

    sitinaminah02 said...

    ryan,

    haiii.. long time no see.. hehe.. sebok camne pn, blog takkan dilupa kan.. hihi..

    masshah said...

    lagu GERIMIS MENGUNDANG ni ada kenangan buat aku..hu3 tika itu aku mencari nafkah di company matsushita di shah alam,sambil berkerja dengar lagu..ha3..lagi satu kenangan aku nyanyikan lagu ini semasa dalam bas perjalanan trip company ke ipoh,lawatan ke kilang di sana..

    salam ukhwah gadis cumel..hu2..aslkm;)baca buku ye..baca sms dah selalu sangat;)..

    aNiS tHe BumbleBee said...

    sabar sabariah...hiihi.tulah dugaan kerjaya...mana nk tau kut2 dia bagi bonus sedebuk sblm raya nni..kalo tarak bonus,hang debuk je dia balek.kekeke!

    sitinaminah02 said...

    masshah,

    suara mesti sedap nih. kalah zamani tak? hihi.

    insyaallah, nak tambahkan ilmu yang cetek ni. suka baca buku motivasi. hihi.

    sitinaminah02 said...

    kak anis,

    bonus mesti ada. tp bkn sebelom raya. sblm raya cina nanti. kot mana pun, sy mmg akan blah dr sini tak lama lagi. hihi.

    Total Pageviews

    My Followers