Friday, August 13, 2010

KENAPA MAK

Boleh baca tak? Kalau kurang jelas, sila kelik kat gambar nih.





Best tak gambar di atas??? Keh3x..




Harini mood nak menulis memang dah terbang bersama perasaan seronok
Nak balik kampung okay
Berbuka bersama keluarga adalah something yang heaven
Nak lagi heaven, dah sampai rumah petang ni, call heroin ketiga dan keempat
Mau meleleh ayaq mata budak 2 ekoq tu
Kakak yang baik kan???
Keh3x








7 comments:

sahromnasrudin said...

selamat balik kampung..don drink & drive before 7.30 pm ya..

sitinaminah02 said...

sahromnasrudin,

amboii.. awaai hang noh. baru je post new entri, hang dah ada menempek kat sini. keh3x.

wokeh,tenkiu. tenkiu. u too ya. ;p

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Semoga selamat sampai ke kampung ...
dan berubahlah menjadi la kakak yang baik ??? Opssss....

hihihihihi :P

Nizam Awang Brahim said...

Ande bawok bekal sekali ke weh....

sitinaminah02 said...

mawar_berduri,

terima kasih. sy memang seorang kakak yg baik, dan terbaek. keh3x.



jejaka desa,

bekal gapo dia? mana ada bekal. memandai je jejaka desa nih.

(dari gadis desa).. hihi.

sepet said...

balik kampung, harus lah makan sume masakan mak yang sedap2. jangan miss walau satu juadah. kelak nati, ko akan kempunan.


:p

sitinaminah02 said...

sepet,

iyo, tulang ikan pun aku telan dengan slumber. ok tak? keh3x.