• News

    16 September, 2010

    DI SERANG ANON



    Anonymous said..
    macam bagus!
     
    Gua tengah godek-godek blog, usya komen-komen blogger lain. Lepas tu gua perasan, ada komen baru dekat previous entri gua.  

    Beberapa bulan jadi blogger, baru hari ni gua perasan, blog gua di serang hendap oleh anon. Walaupun komen anon ni 2 patah perkataan je, tapi gua rasa tak sedap hati.
    Gua takut kah? Macam takut. Rasa macam nak pulak gua tukar comment setting gua tu. Biar dapat approval gua dulu, baru komen tu akan di publish. 

    Orang comel macam gua, mesti lah ramai yang dengki dan sakit hati kan. Huisss.. 

    Anon, kalau berani, tunjukkan diri lu depan gua. Jangan sembunyi belakang tiang macam pengecut. Sapa-sapa pun lu, gua tak pernah gentar. Musuh lama atau orang yang baru nak jadi musuh, silakan tampil. Dah lama jugak gua tak test skill Taekwondo gua.

    26 comments:

    NuSaNa NoSa 91 said...

    ni ape kes lempar batu, tp sembunyi dlm selimut?? *peribahasa reka sndiri*.. adesss.. ada gk spesies cmni.. huk3~ ^_^

    sitinaminah02 said...

    nusana nosa 91,

    haha. ntah ler. anon memang lah sifatnya begitu.


    (susah bebenor nak taip nickname lu nih)

    Aujinz said...

    rilek rilek..
    dua perkataan jer..

    kita leh tafsirkan macam macam..

    Aida Azryn said...

    dasar anon betol!rejam anon tu baru tahu~

    sitinaminah02 said...

    aujinz,

    haha. yelah, tengah rilek dan bersedia lagi di serang hendap.

    sitinaminah02 said...

    aida,

    hoiii. kemain kejam lagi. haha.

    wachak said...

    Baru dua perkataan si anon tu taip
    lu dah ketaq lutut. relax beb. lu
    kan gadis comel yg ganas. garang beb
    garang ... auuMM !! ... keh33

    sitinaminah02 said...

    wachak,

    haha. lutut gua memang ada masalah. lagipun, gua takut2 berani. kang si anon tu culik gua, cmne???

    lu ingat superman tu betul2 ada, jerit je help, help, terus dia dtg selamatkan gua.

    haha.

    hanie said...

    alah. relax lah. tak mati dek keji kan. anon mmg gitu bai..tp ade jgk anon yg baik hati..hehehe

    Kancilbiru said...

    takperla...abaikan saja lalat busuk tu...biasalah org dengki tak dak blog kan...hehehe

    Tijah said...

    macam bagus?

    macam = seperti = umpama

    maknanyaa...ko mmg bagus la tu. kleppp. kleppp. kleppp...

    Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

    kalo dia nk ckp pkara baek, tkkn letak name anon kn?? biase la tu..sifat anon kbykn memg begitu..i dh kena lg truk..
    biaq pi la dia..blog kite, suke kite la..kn kn kn.. =)

    sitinaminah02 said...

    kak cho,

    ohhh.. kata2 mu menusup ke jantung hati ku.. syukran2. ;p

    sitinaminah02 said...

    kak KB,

    haha. betui kan, orang tak dak blog memang lah gitu. dengki. haha.

    uwekkk kat anon.

    sitinaminah02 said...

    kak tijah,

    haha. camtu ek? maknanya saya di puji la ek? alhamdulillah.

    terima kasih anon. keh3x.

    sitinaminah02 said...

    khumaera,

    betui ek? anon cakap apa weh?
    anon ni memang bongok kan. dengki, busuk ati betui.

    sabaq lah ye.

    Days said...

    kipas susah mati lu tu der,lyn kan je hehehe

    tehr said...

    anon? sapa tu?
    cucu mak enon ke?

    sitinaminah02 said...

    days,

    kipas susah mati?
    gapo dia tu?
    boleh wat bisnes sate lah, tak payah kipas dah. hehe.

    sitinaminah02 said...

    tehr,

    haha. banyak la hg cucu mak enon plak. haha.

    nurulyena said...

    lantak di anon tu! iena dah banyak kali kena. dia jeles sbb blog kite kite ni best. hahaha. ;)

    cik tipikal said...

    dulu, masa kat blog lama gua, salu sangat kena serang anon.. serius cakap, anon ni macam takde telor. penakut. bajet berani hentam kita, tapi takank tunjuk identiti...

    sahromnasrudin said...

    salam..repot la dgn SKMM...

    sitinaminah02 said...

    iena banana,

    betui, betui, anon tu jeles kan sebab blog kita best. anon plak pesen tak reti nak buat blog. haha.

    sitinaminah02 said...

    cik tipikal,

    mak aiii. takde telor pulak. haha. sabo ye cik tipikal.

    sabo.. sabo.. tarik nafas, lepass..
    tarik, lepas... keh3x

    sitinaminah02 said...

    sahrom,

    amboii hang. takkan serius sampai camtu kot?

    hehe.

    Total Pageviews

    My Followers