• News

    03 September, 2010

    PERMINTAAN AMOI

    Amoi tu datang dekat dengan gua.
    Gua syak, mesti ada something nih.


    "Rambut you panjang?"
    Tanya amoi tu


    "Yes"
    Gua jawab


    "Panjang mana?"
    Tanya amoi tu lagi


    "Hmm.. Panjang lah jugak. Why?"
    Gua jawab sambil tengok reaksi amoi tu


    "You tau, I teringin nak tengok rambut you"
    Sengih-sengih je beliau


    "Hah?"
    Gua kaget
    Apa pulak amoi ni nak


    "Nanti kalau I jumpa you kat luar tak pakai tudung, nanti I tak kenal you"
    Sungguh-sungguh pulak amoi ni
    Gua gelak
    Rasa nak luku je pala amoi tu sedas dua


    "Jom kita pi ladies room, you buka tudung, I nak tengok, nanti you pakai balik"
    Amoi tu sambung


    Gua sambung gelak lagi
    Sebab rasa lucu sangat
    Curious benor mereka dengan sanggul tinggi gua
    Nak jugak tengok muka gua tanpa tudung
    Takut tak kenal bila jumpa kat luar






    Comel je Wardina bertudung. Gambar gua cilok dari brader gugel.


    ps: gua tau niat mereka, teringin nak tengok muka comel gua tanpa tudung. lagipun gua sorang je Melayu bertudung kat company gua.

    10 comments:

    hanie said...

    lu jgn sanggul tinggi sgt bai. haram.

    sitinaminah02 said...

    hanie,

    weh lu, yang haram tu bukan sanggul tinggi yang pasang rambut palsu tu ke beb, rambut gua original.

    sahromnasrudin said...

    aku tak nak pikiaq jahat tp kalau dia ajak hang berdua-duaan kat toilet..something wrong huhuhuhuh....
    p/s: setan dh kne ikat..lg seminggu merdeka la dia hehehhe

    sitinaminah02 said...

    sahrom,

    haha. jahatttt.

    amoi tu aku respek lah, senior aku kat sini. tapi jgn risau, aku ada taekwondo tali pinggang kulit kalo dia berani apa2 kan aku.

    hiyarghhhhh...

    ♥ Che NamNam ♥ said...

    salam gadis comel..rasernyer pestime sayer menyinggah disini..salam kenal yer..

    sitinaminah02 said...

    salam shi3la,

    selamat menyinggah. hehe.

    || NaFiRaa || said...

    hehehe.. x leh tengok sampai ke sudah lah yer.. dia x puas ati tgk u kai tudung kot~

    sitinaminah02 said...

    kak nafira,

    walopun sama2 pompuan, tapi malas ar nak tnjuk. rasa camne ntah nak buka tudung semata2 nak tunjuk rambut kan. hehe.

    hamzah ian said...

    letak ah tngk gmbr.. hahaha.. gua nak tngk jgk

    sitinaminah02 said...

    mezah,

    kau jangan gedik. mau kaki kah? haha.

    Total Pageviews

    My Followers