• News

    15 November, 2010

    ENTRI MELEKAT SAMPAI NOVEMBER 2010 - ENTRI BARU DI BAWAH

    Gua nak belanja lu orang makan.
    Sila datang ke rumah gua 20 November 2010.
    Sila kelikk untuk tumbesaran yang lebih jelas.

    Gua malas nak pos der
    Setem sekarang 6 kupang kalo pos
    Ingat bakal laki gua manager Pos Malaysia ek?
    So, kad yang baru gua pos tak lebih dari 20 keping
    Yang dapat tu, kira orang yang bertuah saja
    Kah kah kah

    Gua nikah 14 November 2010
    Bapak gua buat makan-makan jugak
    Boleh datang sesapa yang dekat tu
    Tak payah la bawak hadiah
    Niat gua baik, nak jamu lu orang makan
    Tapi lebih afdal sekiranya bawak hadiah..
    Kan???





    Yang ni pulak belah bakal suami gua
    Kenduri 21 November 2010
    Kalau dekat, buleh turun ramai-ramai



    
    Sapa yang baca entri ni, kira di jemput la eh..


    34 comments:

    Days said...

    der kalo ade mase gua dtg ok.makan free kot hehehe

    sepet said...

    ehemmm.. SITI , awat tetiba hang punya font tukaq jadi haluih?? pedih mata aku.


    tahniah in advance dari haku.

    :p

    Al said...

    biaq betoi
    diajak mkn nsi myk

    yeeeeha!

    Relevan said...

    Aisey..gua jauh ..nanti gua try tanya awek gua dia mau p ke tak?..

    Aida Azryn said...

    weyh,ang nak kawen ka?huhu~ tahniah noo~ :D

    one2paii said...

    tahniah..tahniahh..nnt lu sponsor duit minyak kn

    ZR said...

    congrat...semoga berbahagia...jauh bebeno...

    Unknown said...

    ha??
    melepas sudah..kah3...
    keciknya tulisan...boleh tingkatkan power spek aku je ni....

    Unknown said...

    SALAM,
    TERIMA KASIH ATAS JEMPUTAN DAN TAHNIAH ! KALAU ADA KESEMPATAN AKAN SAMPAI ! KALAU SAMPAI, ADA HADIAH !

    ::cdot the dot:: said...

    tahniah..slmt pengantin baru..

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    tahniah !

    jgn lupa apdet nanti...

    Mario said...

    ok cik siti...slmt pengantin baru...semoga kekal ke akhir hayat...

    ~Nur Zulaiha~ said...

    wahhhh!!! tahniah la yer....

    aku tak nk janji apa2, takut tak jadi plk.... tggu je la...

    apa2 pon taniah yg amat,,
    aku tumpang gembira nie... :D

    NER said...

    thanks to me yang tlong scan ni for you..awat lak pic tu kecik sgt?

    HaN WarreN said...

    gua datang naik helikopter....nak adiah??? insyaallah gua akan bagi...dan tahniah lagi skali sebab nak kawin... :)

    Afique Zainuddin Ahmad said...

    ni nak ajak pergi kenduri tak kasi alamat.kawin dekat thailand ke apa ni?hahaha

    Anonymous said...

    Aslmkm GC.
    Dah tak lama lagi untuk mengikat segala janji setia bahagia bersama.
    Semoga diberkati Illahi. Amin.
    TQ di atas jemputan .. cuma tak dapat baca alamatnya.

    LUMUT said...

    ciss gua melepas makan free neh..nak gak merasa duhhh..huuu


    tahniah awk.=)

    kata kila said...

    seriously? wahhhh

    Mak Su said...

    agak jauh dr tempat maksu, nanti maksu pesan kat oghang belah utagha untuk makan on behalf ler... hi hihi

    selamat segalanya, dah tahniah :)

    ardzmarn said...

    lupa nak kabo ..
    kad tu dah sampai ..
    terima kasih ..


    p/s: kat chepor tu lepas makan kenduri boleh layan mandi sungai pulak.. hahaha..

    Mat Sentap said...

    owh cik siti...nnt dh tukar jadi puan siti la kan...alah, x rock la pasni!!!

    mlm2 dah xleh nk update entry or blogwalking dah...kehkeh..

    Anonymous said...

    awk,

    congrats yea. slamat mnempuh alam baru yg penuh misteri..hihihi.

    take care yea

    eyyza@hotmail.com

    ahmad humairi said...

    salam,

    Terima kasih atas jemputannya. Selamat pengantin baru...kekal ke anak cucu cicit.

    Linglung said...

    tahniah siti! lu dah nak kawen dah yerr..kem salam sama Fazlan :)

    Saripah Kejora said...

    wahaha.lepas ni entry hal rumah tangga pulak. wuu

    sitinaminah02 said...

    terima kasih untuk wish korang semua.

    kalau ada sesapa yang free, boleh la turun kedah, or chemor.

    nak tgk alamat, klik kat image tu untuk tumbesaran yg lebih clear.

    ;p

    Anonymous said...

    Thanks for good stuff

    hamzah ian said...

    fuhyooo..

    ROHAM said...

    Selamat ya.

    the bert said...

    wah..congrats..
    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    crayon said...

    hoh!!!
    dah nak kahwin?
    tahniah2..apa hadiah bakal suami bg? mintak la kapal selam 2 bijik.hehe

    cikpia said...

    since aku dok kerja kat perak tapi family aku kat kedah, so aku wajar pi dodua kenduri nie... he he.........

    tapi kalau aku pi caner nak kenai mana tuan umah, mana pengantin, mana pengapit......???? ada meja khas untuk kengkawan blogger tak??? =)

    sitinaminah02 said...

    @sofia,

    pi je lah, cakap banyak lak budak ni. lempang baru tau.

    (hadiah jangan lupa)

    haha

    Total Pageviews

    My Followers