• News

    01 October, 2010

    Mari menonton TV

    Pernah tengok cerita Wild Hogs? Gua tak pernah tengok. Tapi, kat TV3 sekarang tengah tayang Wild Hogs. Kisah 4 orang sahabat naik motor besar, tak pasti pulak gua motor Harley Davidson atau apa. Tapi, deruman enjin motor tu membuatkan gua rindu motor EX5 gua yang di curi orang. Haha.

    Pelakon cerita ni, gua tak kenal sangat. Kecuali John Travolta. Alaaa.. Gua bukan folo sangat perkembangan artis Hollywood ni, kalau pelakon kat Malaysia nih, gua kenal jugak lah. Walaupun sekor pun artis Malaysia tak kenal gua. Har har har.

    p/s: Best part gua rasa, ntah kenapa pelik sangat nama watak kat drama Melayu sekarang. Ada nama Chenta, ada nama Asmara, ada nama Abu Durrah. Nape pelik bebenor nama nih? Gua rasa comel jugak kalau lepas ni lu orang panggil gua, Chenta. Keh3x.


    yang benar,
    Chenta.


    uweeeeeeeeeeekkkkkk...

    8 comments:

    Days said...

    mementang lu dok p.pinang.nak kat watak fasha sanda aje.hehe.btw.chenta xbes la.comel lagi syok hehehe

    sitinaminah02 said...

    days,

    haha. nampak sgt lu pun layan cite rogol2 tu kan.haha.

    jalanjatuh said...

    td mase lepak2 kat kedai pon layan citer wild hogs neh
    klaka abes :)

    ardzmarn said...

    ooo cite Wild Hogs yang lawak tu ke.. yang naik moto beso tu.. pelakun dia John Travilta tu kan..


    ....

    kalau nama nie pelik tak..

    bhlog ghadis chomel..

    Relevan said...

    Baik lah tipah vavavomm - ni nama pelik juga..

    sitinaminah02 said...

    jalanjatuh,

    lawak kan cite nih. memang layan arr cite ni semalam.


    4 bintang. hehe.

    sitinaminah02 said...

    ARDZMAN,

    yer, yang pelakun dia John Travilita tu. (lu saja nak rosakkan nama orang kan?). haha.

    ..........

    lu ada masalah nak mengeja ek??? kesian lu kan.

    sitinaminah02 said...

    relevan,

    a'ah kan, macam best je nama tipah vavavommm ni.

    glamer dan femes gitu. keh3x.

    Total Pageviews

    My Followers