• News

    19 October, 2010

    SENAH JAMBAN

    Perut Senah rasa memulas. Senah syak, ni mesti angkara laksa yang Senah makan semalam. Di tempat kerja, perut Senah masih tak OK. Walaupun dah telan ubat bijik kedai cina cap pil chikit teck aun, keadaan Senah masih kurang memuaskan. Cecair dan sisa pepejal yang keluar dari tempat keluar najis itu seakan tidak mahu berhenti.


    Dah berapa kali Senah masuk, keluar jamban. Senah risau orang cop Senah dengan gelaran baru, "Senah Jamban". Cukup lah orang cop Senah dengan gelaran Senah Salak, gara-gara Senah suka makan jeruk salak.


    Hari ni saja dah 5 kali Senah masuk jamban. Tiap kali duduk atas mangkuk jamban, Senah perasan benda ni. Ni mesti kerja orang-orang HR.

    HAVE YOU FLUSH THE TOILET?

    SUDAHKAN ANDA FLUSH TANDAS?

    

    Senah rasa something wrong dengan menatang notis yang HR tempek kat dinding tu, tapi Senah sendiri tak tahu perkataan apa yang paling sesuai untuk menggantikan perkataan FLUSH tersebut.


    SUDAHKAN ANDA MENGEPAM TANDAS?




    

    22 comments:

    Mario said...

    apsal ni senah....?

    sahromnasrudin said...

    semoga senah tidak sengal dgn bahasa yang dicipta oleh HR nya..mungkin HRnya tidak sedar akan OBBK 2010

    Aleen Aiden said...

    jwpan saye,saye belom memerut hari ini.boley weh?ahak!

    ardzmarn said...

    sila jangan rendam ketulan anda lama lama nanti kembang..

    p/s: kalau ketulan dah kembang tekak pun akan kembang juga akhirnya..



    .

    ardzmarn said...

    pastikan takungan air bersih di dalam mangkuk tandas..

    sila jangan jadi mangkuk..


    .

    ardzmarn said...

    psstt.. disebalik pintu tandas sekarang ini ada orang yang sedang menunggu untuk masuk selepas anda.. sila jaga maruah anda..



    .

    ardzmarn said...

    kegiatan anda didalam tandas ini dirakam oleh kamera litar tertutup.. sila flush untuk delete rakaman tersebut..



    .

    Anonymous said...

    hari masuk jamban.. :)

    baik utk perut dan usus

    ardzmarn said...

    kami tahu siapa yang makan jagung semalam.. sila pastikan tiada bahan bukti ditinggalkan disini..


    .

    platipus said...

    apa kata, tdo dlm jmban je mlm ni

    aNiS tHe BumbleBee said...

    senah tu mesti dia tu..pasal 2hari lepas tulis dlm FB nk makan laksa.haha!kantoi!

    Days said...

    senah senah.perangai macam harr der hehehe

    sitinaminah02 said...

    hahaha... rasa nak lempang je ardzman tu....

    Aleen Aiden said...

    ha3,abg man oih!!!anda terlebey sudah!bukan takat nak lempang,aku rase mcm nak flush je die 2.haih!

    sitinaminah02 said...

    mario,

    ntah la dengan senah tu. aku pun tak paham dengan dia.

    sitinaminah02 said...

    sahrom,

    senah rasa konpius la dengan ayat bahasa tu.

    sudahkah anda flush tandas?

    pelik la

    sitinaminah02 said...

    aleen,

    ada ker aku tanya ang dah memerut ker blom?? budak ni, itu yang kena repeat paper tiap2 sem tu.


    kah3x

    sitinaminah02 said...

    ardzman,

    hang memang pengotoq kan abg man!! geli!!
    abg man bengong!!

    hahaha...

    sitinaminah02 said...

    MDT,

    hari2 senah masuk toilet. buang apa yg patut.

    sitinaminah02 said...

    platipus,

    eee... takmo... kecian cenah, cenah takmo cido dalam camban.

    cecece..

    sitinaminah02 said...

    kak anis,

    haha. bukan. bukan. not me okeh.


    pstttt...jgn la habaq kat depa ni.. malu laaaa..

    auuwww

    sitinaminah02 said...

    days,

    haha. bukan lahhhhhh.... bukan.. bukan.. bukan..

    Total Pageviews

    My Followers