• News

    16 November, 2010

    TAK SELAMAT VS SELAMAT

    Gua accident pagi kemarin, Pergi hantam belakang bontot Honda City yang gebussss. Salah gua, folo belakang kereta rapat sangat. Mujur Ah Wong sangat cool, gua folo belakang Honda City yang kemek ke Balai Polis Bukit Mertajam.


    Kena saman lagi.





    Bontot Honda City kemek. Kereta gua teruk jugak. Tak boleh locked automatic. Gua sekarang fobia jugak nak drive. Nak kena balik kampung naik bas kah? Hahahaha. Pagi ni gua kena pergi Kurnia Insurans.


    Itu cerita tak selamat. Cerita selamat, gua dah selamat jadi bini kepada laki gua. Alhamdulillah. Buat julung-julung kalinya, tatap lah gambar gua yang tak comel nih sebagai hadiah perkahwinan dari gua untuk lu orang dan juga sempena penutupan blog gua. Jangan rindukan gua yer. Kalau jumpa gua, jangan lupa tegur. Jumpa nanti di Lumut, Perak.





      Gua mengaku, gua tak comel sebenarnya.. Har har har..


    Ni cerita pasal cincin, ekceli member-member satu ofis gua ada collect duit, belikan subang emas kat gua sebagai hadiah kawin. Tapi di sebabkan cuping telinga gua kecik, maka gua pergi tukar. Tak jumpa subang yang berkenan, maka gua tukar ke cincin. Harga asal RM230, harga cincin RM233, maka gua kena tambah RM3 sajorkkk. Hahaha. Murah saja cincin tu, tapi gua tak kisah. Janji mak mertua tak perasan yang itu cincin baru. Ekekekeke.


    ps: tenggggsss sebab jadi kawan yang baik untuk gua selama beberapa bulan gua berblogging ni. Insyaallah, gua akan muncul balik. samada cepat atau lambat. hihihi. macam selalu gua cakap, jangan rindu gua banyak2 sangat, takut luruh bulu mata gua. hahahha. insyaallah, jumpa lagi nanti.



    35 comments:

    wachak said...

    Biasa ar time cam ni. darah manis. lain kali berhati2 ...

    kata kila said...

    nak tutup blog?jangan ah!!!!!

    tahniah.senyum aku baca :)

    MOFASAD said...

    wahh ko.. kecik je!

    haha

    weh. gua duk sungai besar. kalau mari hello2..


    hoi. kahwin tak ajak betul! cis!

    sahromnasrudin said...

    insyaAllah AKU SAMPAI KENDURI KO nanti huhuhuhu

    one2paii said...

    alhamdulillah..semuanya dah selamat..lu pun dah jd isteri org..lu tuh..dengo kater suami lu tuh..gua doakan yang terbaik untuk lu..selamat dunia akhirat dan selamat hari raya aidiladha

    Pala Maldini said...

    TAHNIAH GADIS COMEL!

    SEMOGA MENJADI ISTERI YANG SOLEHAH..

    Hati2 lah.. nko tu darah manis..

    ujee said...

    selamat perantin baru....

    HaN WarreN said...

    tahniah wehh.hang memang tomey alololololo...jgn tutup la...kang xde orang sengal yang aku nak terjah...

    Mario said...

    slmt pengantin baru sis...errr...sib baik tak teruk sgt kan...

    tiafazunia said...

    gua baru lepas hentam belakang bus. kahkah!


    arghh! nk kaweennn jugakk!

    sepet said...

    melahh .. hang nak tutop belog?? tutop jer la sebulan. haku paham orang2 baru kawen ni memang sibuk sket.


    kekekekkee ..

    selamat perantin baru~
    selamat hari raya haji~


    p/s: hang chumel la weiii .. nati roger federer la yer .

    gadisBunga™ said...

    comel la luuuu! hahaha

    kang jgn tutup lama2 sgt...takut berkatat keyboard tu. lalala

    anyway tahniah sebab berjaya kawen dan takziah sebab langgar montot honda tu. takpe la. nikmat kawen lagi besh kot kan? lalala

    Days said...

    weyh lu jgn nak ngelat lu janji ngn gua nak cite pasal yg amazing lepas kawen tu ..lu dh janji weyh..so jgn tutup belog.btw.lu mmg x cumel tp anggun tu ade sket hehehe

    Relevan said...

    Selamat pengantin baru..dan salam aidil Adha..

    hanafijaafar said...

    huu~ jangan la tutup blog ni kak, masih ada yang memerlukan... sob sob sob...

    Aujinz said...

    hahahhahaha..

    ciss..kawen senyap senyap..
    eh..memang la senyap senyap...


    nikah senyap senyap..
    [..nampak sangat ketinggalan zaman..]

    -MsGoodNite- said...

    Gua doa lu cepat dapat baby pulak eh..!

    Tijah said...

    taniah dik. sila nakal2 yer. wakakakakaa...

    kucingorengemok said...

    tahniah (atas cerita selamat tu, bukan yang lagi satu)...

    jaaappp, kasi aku print gambar ni biar senang nak cek nanti kalau jumpa

    Cik Anita said...

    selamat pengantin baru my dear!!
    lepas ni letak muka sanding pulak oke.

    tp. camno rumah? dah dapat ke?

    ardzmarn said...

    gua ingat nak ucap selamat berlaga pusat .. tapi rasa macam tak manis pulak kang..

    tak pe la.. gua ucapkan selamat pengantin baru.. tahniah..


    :)

    Al said...

    Ohh br nmpk tuan empunye blog
    padan dgn nme diberi
    hakhak

    tahniah lg skali
    apasal gmbr x skali ngn si abang syg?

    so pasni kena pggl puan comel plak kah??

    NAJ HEBAT said...

    Argh!!!!!!!


    gua rase mcm nak penggal kpale kau!

    kawen tak gi tau..

    aku nak makan nasik minyak ni weyh!!

    Kancilbiru said...

    selamat pengantin baru cayang...:)

    Mak Su said...

    tahniah gadis comel :)

    Anonymous said...

    Obtain and pick some good points from you and it helps me to solve a problem, thanks.

    - Henry

    echah mashuri said...

    wah...dah jadi bini org...
    chumel la gadis chumel...eh...
    nnti blog tuh xleh letk gadis comel dahh..kene letak PUAN comel..hahaha.

    Hellioz said...

    ucapan kepada laki lu,

    SELAMAT BERPOLIGAMI!
    gyahahahahahahahah~

    emak. bukan penari tiang said...

    kahkahkah

    cayalah hellioz!!

    Linglung said...

    beb! gua nak ucap tahniah buat lu dan suami. doa semoga berbahagia selamanya!

    aNiS tHe BumbleBee said...

    selamat pengantin baruuuu....cepat laa online balikkkk!!! aritu akak call suh husband dia plak cakap dgn akak..haihhhh!!!satgi termengorat baru tauuu!! hua hua hua!!!

    sitinaminah02 said...

    to all:

    thanks. hihi. konpem kena tukar nama lagi lepas ni. kena pakai balik nama Melah. hahaha.

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    sah... memang comel !

    tahniah jugak !

    fara said...

    tahniah dh bgelar istri org.
    pasni kene ati2 bwk kete taw! ;)

    ~Nur Zulaiha~ said...

    wawwww..... nk bhnti blogging...

    JGAN JGAN JGAN...

    nti sy rindu kamu...

    :(

    Total Pageviews

    My Followers