• News

    03 January, 2011

    kembali bersiaran

    kembali bersiaran setelah beberapa hari bercuti dengan riangnya . (riang lah sangat, batuk masih menyerang.. konggg konggg konggg).

    dah cuti lama nih, idea nak menulis memang dah ke laut China Selatan. nak kejor pun tak larat der, biar je lah idea tersebut ke laut. babai idea. hehe.

    dalam beg, ada sekarung cekelat HACKS hitam, buat bekal batuk konggg konggg konggg lagi. dua pek fisherman's friend dah berjaya berada dalam perut.




    ps: janji dengan Pia dengan Kila, nak ajak makan laksa kat umah. sabar ye budak-budak lapaq, nanti aku buat laksa okeh. bagi aku betul-betul sihat. bila dah sihat, baru lah dapat menghasilkan laksa yang sedap dan bermutu tinggi. kehkehkeh.

    22 comments:

    Aleen Aiden said...

    batuk ang masih unik spt biase.kah3

    -MsGoodNite- said...

    gua tak tau betul ke tak, tp hakcks hitam tu tak bagus sbb mengandungi pendaflour yg dlm lampu kalimantang tuh.... elok hang jgn makan lagi.

    sitinaminah02 said...

    aleen: unik dan menyakitkan tekak. jahat ang gelakkan batuk aku. hate you very strong!!!

    msgoodnite: glurpp.. terus aku melemparkan hacks tersebut ke dalam tong sampah!!!

    kucingorengemok said...

    laksa perisa kuman batuk pun ok apa?! :)

    HaN WarreN said...

    nape batuk hang lame sangat??? g cek sepital wooooo takut saspek JE hahahaa...

    sitinaminah02 said...

    KOG: haha. cara mudah nak spread batuk. grrr...

    hantwo: bengong hang nih. mintak la tu aku kena JE bagai. uwaaaa....

    cikceriacorner said...

    bestnye laksa..:)..moga cepat sembuh..:)

    kata kila said...

    aku tunggu GC aku tunggu

    sahromnasrudin said...

    takkan laksa je..utk aku plak paling koman ikan siakap bakaq hahahaha

    Carnation said...

    aku nak jugak laksa!!

    sitinaminah02 said...

    cikceriacorner: thanks. tak tau bila nak sembuh nih.haha. makin lambat lagi la nak belanja laksa.

    kila: haha. tunggu jgn tak tunggu. ekekeke.

    sahrom: ikan siakap baka1? utk hang, ikan temenung bakaq kira dah ok dah. haha.

    six september: hehe. blom jadi lagi weh, masih dlm perancangan.

    gadisBunga™ said...

    kalau gula2 hacks hitam tu digantikan dgn dark cekelat...agak2 baik tak batuk kamu tu? :D

    psstt..kamu dah buat saya rindukan laksa mak saya kat rumah skrg. grrr...

    Relevan said...

    selamat kembali bersiaran !.. :)

    Days said...

    weyh aku nak rase laksa jugakkk hehe

    || NaFiRaa || said...

    wahhh..laksa! sedapnye!!

    sitinaminah02 said...

    GB: dark cokelat buleh buat kita gemuk tak? grrr...

    laksa.. oh laksa.. oh laksa.. hehe.


    relevan: selamat oh selamat..

    days: laksa ada dijual di kedai, hapa igt aku bukak kedai laksa.. haha.

    kak nafira: baru plan je nak buat, buatnya, blom lagi... keh3x..

    hentakbelipat said...

    jemput2 menulis balik..nak bace nih

    sitinaminah02 said...

    hentakbelipat: hah?

    Mario said...

    selamat kembali dan cepat sembuh...

    aNiS tHe BumbleBee said...

    hang tunggu bulan 3,kami nk pi serang umah hg plak.bley??

    Pnut said...

    nak jugak laksa bermutu tinggi seperti didakwa itu..

    sitinaminah02 said...

    mario: tengssss


    kak anis: nak balik ka bulan 3 ni??? balik teruih ka?


    kak pnut: haha. perlikah????

    Total Pageviews

    My Followers