• News

    19 January, 2011

    taip-taip padam

    taip-taip padam
    taip-taip lagi dan padam
    idea tarak
    rasa macam nak kena hapdet seminggu sekali
    lagipun blog tak hot, tak femes, rasanya takdak yang mai sini


    pesanan buat nuffnang, woi.. bila mau bagi cek aku ni hah?? 2 keping!! aku nak beli henpon blekberi nih. blekberi made in China pun tak pa.

    (jangan suruh aku belanja, kan dah bagitau nak kena beli henpon blekberi. kalo tak, susah nak telefon mak ayah kat kampung) -  statement seorang anak yang baik. keh3x.




    gambar tak ada kena mengena

    20 comments:

    sahromnasrudin said...

    yeah..nnti buat netri khas mengenai belekberi hang tue erk.....

    Anonymous said...

    eleh... GC kalo nak tepon mak guna hp cap ayam pon boleh la... hehe ~

    Aida Azryn said...

    haha! type la entry pasal raja lawak... kan skrg tgh hangat pasal raja lawak.. XD

    Cik Anita said...

    ouh blackberi dalam idaman? dah nak beli ke? jangan beliiii!!! nanti daku jeles. sobs

    sepet said...

    blackberi ... oh blackberi ...

    lps ni, blog update ad kua : sent via blackberi.


    wallaweiyhhhhh !!!

    Anonymous said...

    oh! terus teringat nak tulis surat kat nuffnang pasal BE..

    sitinaminah02 said...

    sahrom- caya lah sangat yg aku nak beli blekberi. haha. tak koser. baik blanja diri sendiri makan sampai pengsan. haha.

    manje- nanti nk MMS, video call dgn mak ayah tak leh lak. (macam mak ayah pakai henpon canggih.haha)

    aida- aku tak tengok raja lawak.umah takdak astro. haha. sedihnya. huhhu

    nita- haha. ko beli la pakai duit ptptn yang banyak itu.

    sepet: perli aku kaw2 hang ni. haha.

    sitinaminah02 said...

    MDT- mak aiii.sampai nk tulis surat kat nuffnang. ok,kem salam kt geng nuffnang.hehe

    Dr K said...

    blogger selalu cakap pasal nuffnang...ada tak dpt byk imbuhan dgn google add ?

    Kuasai Minda said...

    Nanti dah beli belekberi tu, tunjuk mai kat sini...!

    Unknown said...

    perghhh..blnja gak blackberi.kan dpt check 2 keping;p

    Tijah said...

    elehhh merajuk plak. ni misti avang ostesyen ni...

    Pala Maldini said...

    tak hot, tak femes.. tapi, ada orang mai no..

    || NaFiRaa || said...

    tunggu 2 chq??? lumayan tuh~ mueheehhe

    platipus said...

    amboi..kemain lg blackberry

    gadisBunga™ said...

    aku pulak padam padam taip. padam padam taip. huhuhU~

    aNiS tHe BumbleBee said...

    beli blurberry laa wey...buleh tgk tv skali lam tu..miahahaha!

    Carnation said...

    nanti aku nak pinjam seminggu blekberi tu. boleh?

    -MsGoodNite- said...

    dah nampak dah tu... blekberi dlm tangan hang! hehehe

    NER said...

    tepon mak guna tepon apa ja xpa, yg penting leh dengaq sora mak kesayang :)

    Total Pageviews

    My Followers