• News

    09 February, 2011

    kerja kosong

    Company kawan gua ada buat iklan untuk kekosongan kat situ. Sapa-sapa berminat, boleh email resume kat email yang tertera kat bawah. Company ni bukan company cikai cap ayam, boleh la cuba. Mana tau, rezeki tahun 2011, dapat keja kat sini.

    BKH tu stand for BUKIT KAYU HITAM. Company ni ada cawangan kat Ipoh, Penang, dan Bukit Kayu Hitam. Ni je yang gua tau. Cawangan lain, gua tak tau. Malas pulak nak google. Keh3x.

    Jawatan kosong:
     
    I. Penyelia di Jabatan Operasi – (2) Kekosongan ( IPOH / BKH)
    II. Penyelia Bahagian Billing (1) Kekosongan ( BKH)
    III. Penyelia Jabatan Sumber Manusia ( 1 ) Kekosongan (BKH)


    Sila email: Najitul.akmar@kn.com.my
     
     
    ps: kalo dapat keja ni, jangan lupa belanja aku makan kek sikeret resepi.. hehehe..
     

    23 comments:

    sepet said...

    awat dekat sangat tuh???

    HaN WarreN said...

    gila kentang jauh ya amat....huhuhuhu

    gadisBunga™ said...

    aku cari kat bukit kayu putih. ada? heheh~

    sitinaminah02 said...

    sepet: dekat sangat ka? ok la tu, senang nk dating dgn hg nnti. haha

    hantwo: ohhh.. nak belanja gua makan kentang goreng mekdi ekkk? haha

    GB: bukan ka ada serbuk kayu putih? erkkkk.. ada ek? haha

    HaN WarreN said...

    gua baru beli seguni kentang...lu tong2 ar ngan mak gua pasal mak gua suka gak kentang tu...apa alamat lu? :P

    aNiS tHe BumbleBee said...

    nak cari keja...nak cari keja...eh nak cari kayu...nak cari kayu...koh3x!

    kata kila said...

    nak kerja kat tempat hang

    Dr K said...

    kalau ada kekosongan kat Amsterdam, dah lama I apply...


    :P

    Relevan said...

    Gua boleh mohon ka GC?..

    sitinaminah02 said...

    hantwo - tak mauuuuu!!! nak kentang gowenggg mekdi jeeeee.. haha..

    kak anis - nak cari pasal bolehhhh? hahahaha.

    kila - mengada2! tempat daku tarak kosong. nak keja tempat ang, boleh masuk keja lambatttt.. haha.

    daddy ziyyad - hambooiiii.. jauhnyaaaa..

    relevan - boleh arrrrr.. boleh blah kot. haha

    Pala Maldini said...

    wah! bagus ni.. dah boleh lawan jobstreet.com

    Anonymous said...

    nak pegi sana makan angin jer.. :D

    sitinaminah02 said...

    pala maldini - keh3x. bukan dpt komisen pun. huhu.

    MDT - pegi mana, bukit kayu hitam ek? best dengar kawan ckp, barang sana murah2.

    Yunus Badawi said...

    Kenapa tak cukupkan 4 cawangan? hehehe

    cikceriacorner said...

    oo..terima kasih...heehe..

    nanti sy bgtau kwn2 yg lain ye

    Anonymous said...

    owh nati kita war2 kan... =) ~

    cikpia said...

    xmau!!!! satgi jauh dari boyapren!!!!!!!

    DeLancrettLurpak said...

    ok, nak keje ni, tapi provided that saya boleh keje dari rumah , hehehehe.. selia org dr rumah boleh kan? hehehe


    mmg dasar pemalas kan?

    ieda said...

    menarik nie .. :)

    Miecyber said...

    Cepat cepat rebutlah peluang ini...

    Apa itu Skim Cepat Kaya ?

    HEROICzero said...

    waahhh macam jobstreet neh! keh3x

    sahromnasrudin said...

    nnti aku bgtau mamat yg mintak kje kat tempat aku hari tue huhuhhh

    sitinaminah02 said...

    YB - amboiii. macam ada niat ke arah ittew je.. haha.

    ccc - sama2 kasih. hihi.

    manje - thanks.

    cikpia - hang gataiiii.. haha.

    delanncrett - panjang bebenor nama lu nih. haha.

    ieda - :)

    miecyber - macam iklan cari jodoh plak. hahaha.

    heroiczero - haha. poyo, ni tolong member je nih.

    sahrom - ni kt ipoh n bukit kayu hitam, kalo dia minat, blh suh dia email.

    Total Pageviews

    My Followers