• News

    20 April, 2011

    MC

    Hari tu saya pergi check up macam biasa
    Tapi saya rasa nak rileks-rileks di rumah
    Macam la kat rumah saya ada jakuzi bagai
    Tapi saya sangat suka berada di rumah saya

    Saya cakap kat misi kat klinik kesihatan
    Saya nak MC hari ni sebab saya malas nak kerja
    Kakak misi cakap, MC tak ada dik, time sleep je ada
    Saya kecewa

    Tapi saya bijak
    Balik dari klinik kesihatan siti_awan
    Saya terus ke klinik panel company saya
    Lega, tak ada orang masa tu

    Saya cakap kat doktor
    Tadi saya muntah doktor
    Doktor kata, aikkk.. dah berapa bulan pun muntah lagi??
    Saya cakap, ohhh.. saya tak tahan, rasa loya dan muntah masa berus gigi

    Tapi memang saya loya, cuma tak muntah.. ekekeke
    Terima kasih, doktor bagi cuti 1 hari

    19 comments:

    ahmad humairi said...

    Mana cukup 1 hari...

    kucingorengemok said...

    syabas! :)

    sitinaminah02 said...

    cikgu,

    haha. cukup lah tu. nanti saya berlakon lagi. ekekkeke


    kog,

    boleh dapat anugerah pelakon terhebat.

    bujal X said...

    saya terbaca muntah berus gigi~~~baca balik~muntah masa berus gigi~~haha~~~

    Yunus Badawi said...

    Emak Adam dulu muntah2 pun tak dapat MC.







    Sebab dia tak kerja ngeeeee

    sahromnasrudin said...

    awak tak mintak seminggu je heheehhehe........

    Cik Anita said...

    bijak-bijak.. :)

    Al said...

    pandai je bab ngelat ek..

    p/s:mcm pantun pon ade ak bace entri ni

    Hanis Azla said...

    bijak dia cari cuti.. he.he.. selamat berehatlah yer..

    Aleen Aiden said...

    cis!busuk punya prangai.

    Dr K said...

    Jangan tertipu bahawa doktor itu berjaya ditipu..hahaha

    Kalau gi klinik kesihatan gomen, jangan mimpilah dapat MC..selagi tak nazak! :P

    Pala Maldini said...

    muntah pun boleh MC eh ?

    boleh aku try trick ni pula... selalu pakai trick cirit-birit dan sakit kepala.. boring juga..

    haha!

    || NaFiRaa || said...

    hahahhaha.. inilah namanye MC mengelat..sis pon slalu gak buat..muahahaha..

    HEROICzero said...

    hahaha keji tahu!

    enjoy ur MC. =)

    Sham said...

    tak dapat aku bayangkan camanala muka toya GC masa nak minta MC tu ye...heee

    -MsGoodNite- said...

    sudah ada isi yea.. tahniah!

    DeLancrettLurpak said...

    aku kalau malas gi kerja, aku mmg tak pegi...

    sebab opis aku takdak punchcard.. kihkihkih

    b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

    mc kat san buleh beli tak..nak jugak cuti

    ujee said...

    pregnant ke?
    tahniah...

    Total Pageviews

    My Followers