• News

    28 April, 2011

    nasik lemak dua kupang

    dulu, harga nasik lemak, dua kupang je
    nasik lemak pure punya
    balut dalam daun pisang
    wangi je bau


    sekarang, mana dapat lagi dah nasik lemak dua kupang
    kat kampung pun koman-koman ada juai lima kupang


    dulu, makan nasik lemak hari-hari pun takpa
    tak obes pun
    dulu, makan jugak choki-choki dengan keropok super ring
    tak obes pun


    sekarang, budak-budak ramai yang obes
    bila dah ramai yang obes tu, salah kan nasik lemak
    salahkan jajan yang jual kat sekolah, kat luar kawasan sekolah


    kesian orang-orang yang meniaga kat kantin mahupun luar kantin
    padahal kat rumah, mak ayah rajin belikan mekdi, kepsi, piz_za


    * GC is on diet. Terlebih berat sudahhhhh.. Bukan takat GC yang terlebih berat, cikenit dalam ni pun dah terlebih berat... Hohohohoh..

    13 comments:

    alien said...

    nasi lemak disalahakn
    lepas ni kang dia catu penjualan beras pulak kang naya....
    hish2

    sitinaminah02 said...

    alien,

    mak aiii.. naiya la camtu..

    aNiS tHe BumbleBee said...

    sndiri yg mkn byk,sndiri gemok, dah marah kt nasik lemak plak kan..bengong toi.

    Dr K said...

    wehhhh..zaman bila nasik lemak 2 kupang ni? hahaha..

    saya sekolah rendah dulu pun nsik lemak dah 50 sen..:P

    bujal X said...

    saya sempat la merasa nasi lemak 20 sen~~~wee~~

    sitinaminah02 said...

    kak anis,

    kesian nasik lemak. orang dok makan nasik lemak, tak gumuk pun.. haha


    dokter,

    uiihhh.. sy dok kampung.. nasik lemak juai 2 kupang ja.. lima kupang depa boh ayam.. hehe

    sitinaminah02 said...

    bujal,

    yeayyy.. bujal, kita geng.. daddy ziyyad makan nasik lemak letak ayam.. haha

    Encik Psychopath said...

    sepatotnya kene upgrade kokurikulum. bukan kantin nutrisi.

    kurus said...

    uishhhh nasi lemak 2 kupang nie fofular zaman akak kecik2 dulu .. nak2 yg bungkus ngan daun pisang huhuhu .. mana nak cari dah skrg nie ..

    nasi lemak 50cen punnn payah !

    DeLancrettLurpak said...

    itu la aku kata kat laki aku, kalau malas masak, kite kena gi upah org masak lauk and petang2 ambik pakai mangkuk tingkat...

    sebab makan kepsi, pizza ni semua tak sehat.. kan kan?

    gadisBunga™ said...

    kat kuantan time aku kecik dulu rasanya nasi lemak dalam lingkungan 3 kupang ke 5 kupang. sebab tu bila balik kedah sekali sekala terus jadi peghak sebab murah gila!

    Days said...

    post kamu nih mengingatkan aku ttg betapa lame nye dh x melantak nasi lemak der huuu pathetic sungguh rase hehe

    HEROICzero said...

    zaman aku, nasi lemak dah 50sen. wee hoo, muda lagi aku. hau hua hua.



    jaga kesihatan kamu. =)

    Total Pageviews

    My Followers