• News

    09 May, 2011

    bini PM

    akak arini super duper bizi
    nak hapdet blog pun kemain takdan
    inikan pulak nak jalan2 kat blog adik2 semua

    nanti kalo akak dah tak berapa bizi bodi
    akak singgah yer

    bizi kemain mengalah bini PM
    hapa ingat PM je bizi
    bukan senang der nak jadi bini PM
    sana sini nak kena pergi teman abg PM
    itu belum di ajak pergi rasmi apa2 program lagi
    nak ke luar negara lagi

    itu la perumpamaan yang akak boleh habaq sekarang
    bizi mengalhakan bini PM
    akak memang bizi
    bizi bodi.. kah3x

    19 comments:

    Dr K said...

    Tipu!!

    Takda siapa yg boleh mengalahkan Bog Momma punya tahap kebizian..














    bershopping!

    Wakakakaka

    Relevan said...

    Jom makan nasik ..

    DeLancrettLurpak said...

    bikMama tu busy tau..





    ingat senang ke nak maintain rambut kembang!
    kihkihkih

    naj hebat said...

    akak... takyah sebut bini PM. seram adik mendengar nya.

    haha

    mawar_berduri said...

    wah...terserlah kebiziannya ...hihihi

    Ati Masrif said...

    bz ke bini pm tuh...

    bz mengorek segala tut...

    adalah ....^_____~

    sitinaminah02 said...

    adik2 sume yg kutuk bigmama tu, akak tak bertanggungjawab eh. kang akak kena saman or kena tahan dgn ISA, adik2 punya pasal. grrrr

    Hanis Azla said...

    mmg sah2 bizi ni..

    GamUHU said...

    bini PM bizi kah? atau buat-buat bizi? keh3x.

    http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/tahniah.html

    bujal X said...

    bini pm bizi kah?

    sahromnasrudin said...

    hehehehe..tak pasai2 blog hang kne skodeng dgn staf JPM nnti hahahahaaa

    kucingorengemok said...

    nak setting rambut pun ambik masa tuu

    cikpia said...

    aku tanak komen. sebab aku suka big mama..... ha ha ha ha ha haktuih!

    Yunus Badawi said...

    Aku pun bizi jugak mcm PM.



    Tengok ni petang baru sempat lawat blog bini dia

    hehehe

    Klara Naimm, said...

    aku pon bizi jugak.






    macam anak pm.

    ahmad humairi said...

    bizi-bizi pon terhapdet gak blog...tahniah.

    -MsGoodNite- said...

    Big momma mana ada leh lawan...huhuhu

    HEROICzero said...

    *senyum*

    dan bila isteri pemimpin membuka diri untuk diserang.



    kerja kerja kerja !

    Aleen Aiden said...

    hai akak!baby camane?keh3 :P

    Total Pageviews

    My Followers