• News

    04 May, 2011

    break off!!

    Dah baca paper hari ni? kesian-kesian
    Ada budak perempuan mati kena tikam dengan pakwe beliau
    Innalillah


    Sebab apa kena tikam?
    Dalam paper tulis sebab budak perempuan ni nak mintak putus dengan pakwe beliau
    Wujud pertengkaran antara mereka, dan arwah di tikam bertubi-tubi
    Masyaallah


    Arwah ni baru sangat grad, kerja engineer kat kilang di Gurun
    Alaaa.. Dah dekat sangat dengan kampung aku nih
    Umur muda lagi, baru 23 tahun
    Depa ni dah bercinta dekat 6 tahun
    Yang laki tu umur dh 50 tahun


    Ishhh.. Seriau betul lah
    Donia.. donia..
    Semoga roh arwah dicucuri rahmat
    Al-fatihah

    Sumber kat Kosmo


    * aku baca kat paper homputih tu, rasanya maklumat lebih banyak. Hari ni genap 8 tahun pemergian Fatimah Syam, arwah mak sedara yang ajar aku mengaji quran masa kecik-kecik dulu. Semoga arwah di tempatkan di sisi orang-orang yang beriman. Amin.

    24 comments:

    Dr K said...

    org tua tu Datuk ka?

    alien said...

    kejam

    sahromnasrudin said...

    al-fatihah utk arwah....semoga rohnya dicucuri rahmat

    bujal X said...

    tu la bahana salah cinta~~

    Relevan said...

    Orang tua ganas..

    tasekM said...

    yu jgn bercinta dgn org tua ye yang...


    :)




    .

    sitinaminah02 said...

    kak tas,

    bercinta dengan suami sendiri jeee.... keh3x

    ahmad humairi said...

    Al Fatihah dari saya jugak, moga sejahtera di sana.

    Cik Anita said...

    dah tua tp tak nak taubat. hurm.

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    al-fatihah ...

    Kuasai Minda said...

    Kepada gadis dan remaja...jagalah diri, jangan tersilap langkah dalam mengharungi kehidupan ini. Sedikit sahaja kesilapan yang dilakukan bisa memberi kesan yang sangat mendalam kepada kita.

    Berkawan biar seribu, bercinta biar satu. Pun begitu, cintalah kepada yang berhak...

    kata kila said...

    pergh. sadis!

    Hanis Azla said...

    semoga arwah tenang di sana..betullah kan.. cinta itu buta..

    Mak Su said...

    nauzubillah..... :(

    Aida Azryn said...

    Kesian gurl tu. :(

    tasekM said...

    beb..
    aku selalu lupa yg ko dh kawen yang..

    he he.



    .

    gadisBunga™ said...

    maksudnya dia dah kenal laki tu since lepas spm??

    HEROICzero said...

    itu aku kata. ganas2 tunangan orang zaman sekarang neh.


    *Al-Fatihah.

    Ameen.

    Ati Masrif said...

    agaknya org tua tu yg byk
    berabih kot..tu yg jg lagu tu ...

    wallahualam...

    al-fatihah

    azieazah said...

    Cinta itu membutakan mata memekakkan telinga...

    Jangan cari pasal.



    “Tiba-tiba plak jadi baik?”: Luahan Hati Ini Sangat Panjang...

    DeLancrettLurpak said...

    sedih kan?
    tragic betol..

    apa lah yg terjadi sebenarnya?
    saya selalu nak tau apa kesahnya dkt both sides, tapi selalu taktau, haih!

    sitinaminah02 said...

    kat paper, cakap laki tu dah kawin.

    kat tv ckp depa ni dah bertunang. maklumat yg mcm2.

    taktau la sebab apa smpai laki ni betul2 naik hantu, smpai sggup bunuh arwah.

    * sama macam kes budak ppuan yang kena tikam & curah asid tu kot.

    aNiS tHe BumbleBee said...

    ish3x!!tragis betoi.. al fatihah...

    -MsGoodNite- said...

    erkkk?! takkan sugardaddy kot..

    Total Pageviews

    My Followers