• News

    03 June, 2011

    cuti 1 hari

    "Bik, tolong buat kan susu untuk baby". Laung gua untuk my bibik.

    Sian anak nombor 5 gua, nangis nak susu.

    Tiba-tiba bibik tercongok, siap jeans dan bergincu bagai.

    "Waduhhh Datin, bibik nak kluar nih, sama teman-teman. Nak ke KLCC, udah janji sama teman-teman. Lagipun Datin lupa, hari ini kan hari ahad, bibik off ini hari".

    Gua pandang muka bibik. Huduh bebenor mekap ko nih bik oiii...

    "Eh, tapi kalau datin mahu bibik kerja ini hari, bisa aja. Tapi upahnya, 2x ganda datin ya". Ekekekeke.. Bibik ketawa terkekeh. Nak lempang kang, muka gua terpampang kat paper. Nak kena jaga reputasi sebagai Datin jugak. Hihihihi. Ohhh..Lupa. Masa ni gua dah jadi datin, bini kepada datuk F. Hahahaha.

    "Tak apa lah bik, saya buat sendiri. Jangan layan mat rempit pulak", sempat lagi gua berpesan.

    Bibik gelak-gelak. Memang muka peseng nak mintak kaki saiz 4.

    "Enggak lah datin. Bibik pulang lewat sikit ya, malamnya mau ke Hard Rock Cafe", sambung bibik sambil senyum-senyum dan berlalu, meninggalkan bau minyak wangi cap one drop drop.




    Gaya datin wannabe yang pregnant 7 bulan.. Ekekeke.. Eh, patut ka
    gua letak gambar ni?? Macam tak patut je...

    24 comments:

    Yunus Badawi said...

    Datin tak pakai gincu tapi bibik yg lebih

    Yunus Badawi said...

    eh aku firstlah. Yes!

    Yunus Badawi said...

    Kesian pulak aku tengok ko mcm tu kalau kena naik tangga bila lif rosak

    bujal X said...

    gambar rasa comel.rasa nak gigit~haha~~

    kucingorengemok said...

    waaaa (kekaguman)... ke manakah perginya kegenitan ala² wahida ko itu? ;) [jangan lempang aku]

    sarah-najwan said...

    amboi bibik...mau cuti asal ahad eh..

    asal gambo gtu?..sian kat ibu preggy itew..dimekap sakan deh..

    Relevan said...

    Bergerak gerak pulak budak kat dalam tu..

    Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

    pegi HRC? perghh...

    gadisBunga™ said...

    ko burned ke?

    kaki saiz 4 eh? heheh~

    cikpia said...

    wei, kalau lif rosak takkan hang membuyut panjat tangga.......???

    Ismail Fitry said...

    Berangan!

    atieaizam said...

    hi datin.. bila due tu? :D

    Anonymous said...

    jangan amalkanla menapak if lif rosak weh..sedih aku nengok..suh datuk angkat la weh..barula seth tan..
    -ola cun-

    sitinaminah02 said...

    ola,

    dato panjat tangga kemahen laju, tinggal aku macam kura2 panjat tangga.. sob3x.. hahaha..

    kak atie,

    due bulan 8 nnti, 11 haribulan.. ;p


    pia,

    aku panjat gak weh. cian dak kat aku. sob3x lagi.

    DeLancrettLurpak said...

    keciknye size kaki hang..

    eh. pakai baju kurung lagi ker?

    HEROICzero said...

    bibik tu, kemaiin lagi !


    *oh gambar tu , sungguh Gadis Comel GC . =D

    Daddylicious said...

    comel yer...hihi

    ahmad humairi said...

    dah pemintak baby camtu....layan je.

    Aida Azryn said...

    wah gincu pink gitu! haha.. XD

    PenDekAr LauT said...

    Hahaha.. Gambar seksi ngan pewut memboyot..

    Afique Zainuddin Ahmad said...

    kasi spank la itu bibik

    aNiS tHe BumbleBee said...

    keh3x!!hai mak dugonggg! eh buyongg!!!


    hahaha!

    Anonymous said...

    lama aku xmasuk sini. aritu ko xkawen lagi.. skarang sampai dah nak branak. ajaib btul

    Apih said...

    lama aku xmasuk sini. aritu ko xkawen lagi.. skarang sampai dah nak branak. ajaib btul

    *** yg atas tu pun komen aku jgk

    Total Pageviews

    My Followers