• News

    16 November, 2011

    MALAYWOOD

    Gambar kredit to Abang Nara dan Ohbulan

    Wartawan : Kak GC


    Artis Malaysia dah macam artis Hollywood. Cantik-cantik, dan berbakat.
    Body pun lawa. Complete package kata orang Kedah. Keh3x.

    Kak Pashah Sandar memang terbukti berbakat. Dengan lakonan yang mantap,
    Kak Pashah Sandar memang menjadi rebutan para pengarah. Drama lakonan
    Kak Pashah Sandar bersama Botak Juvana
    menjadi kegilaan ramai ketika ini. Terbaekkk!!





    Ini pose peseng tunjuk ketiak, paha dan betis. Lakonan Adik Mierer Liyano orang kedah kata
    so so je lahhh. Kontroversi yang mengglemerkan nama artis baru ni. Daripada isu
    pakai baju sampai nak terkeluar tettttttttttttttttt dan sekarang sibuk bercinta dengan Syaho Jazli. Kih3x.





    Ni artis tak top langsung. Tapi dulu penah la glemer sikit-sikit, rakan seangkatan Elyani dan Ct Nordiam.
    Kahwin kalah Kate Middleton, dapat banglo 5 juta dan kereta maheyyyy.
    Baju rekaan Hatta Dolmat ni memang curlassssss youuuu.








    Gambar terakhir ni, Kak Zainab Ann Jolie. Bakat kurang, tapi kontroversi
    yang lebih. Apa-apa hal, Kak Zainab memang daringgggg habehhhh.






    Astaghfirullahhalazim.


    HUDUD PLEASE..!!

    26 comments:

    kucingorengemok said...

    tang ending tu rasa tak tahan tuuu, hehe... sayang tok nik kat ko!

    Unknown said...

    :) rasa best kat dunia je ni.....hehehe

    sekadar satu coretan said...

    ngerii kak ain nengoknye...
    dia panas kot pakai kain tutup satu badan niiii....

    bujal X said...

    wwoooowwwww! aumm!!!!

    durrah said...

    pastu bila artis luar negara nak dtg malaysia, mula letak syarat etika pemakaian.. artis malaysia tak tengok pulak perangai nok hare macam ni...
    patut ade hudud.. dah supe holly-wood niiii

    sitinaminah02 said...

    > KOG :

    ini pujian atau perlian?? hahaha


    > azam :

    hahaha. gamaknya gitu la..


    > Ainnoraini :

    bukan2, tak cukup duit mau beli kain extra. sob3x.

    sitinaminah02 said...

    > bujal :

    aummmm.. aummmm...


    > durrah lee :

    itu le paseyyy.. artis luar sebok buat syarat itu ini, pdhal artis malaysia ni lebih dari minah salehhh..

    Anonymous said...

    melayu kini tak berapa nak melayu sangat dah... um ~

    alien said...

    kak jenab la juara antara juara
    hahaha
    retis melesia ~

    Unknown said...

    xpelah diaorang boleh tongkah umur kot.xmati2 kot.tu yg tak takot dgn hari pmblsan kot.

    Anonymous said...

    makin bulat si fasha tu.. nak2 tang perut..kalah perut MDT.. :P

    Anonymous said...

    tambah lagi 1..

    Malaysia Boleh..huahuahua

    sitinaminah02 said...

    > manje :

    melayu mudah lupa kansss..


    > alien :

    haha. Kak Jenab is the bestt..


    > MDT :

    itu lah, kalo yang dah beranak macam kita ni lain cerita lahhh.. hehe..

    yeee.. Malaysia Boleh!

    Hantu Kak Limah said...

    gua rase nak sandar ke sebelah pasha ...keh..keh..keh....
    anjoli ....gua rase mate gua hari ni x boleh nk tutup plak..ke..keh..keh....

    wachak said...

    Donia akhir zaman. Bangga dgn berbuat maksiat


    Kasi blur ar ckit tang 'buah' tu. Yg menyinggah kat cni iman nya senipis kulit bawang der. Juling2 mata nengoknyer ... kui3

    sahromnasrudin said...

    bukak la lg hahahahahaaa

    FazMelati said...

    ERKKK.

    Mengaji Al-Quran dengan ustaz yang best & coool
    I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

    Ati Masrif said...

    tengok tu terus ngauummmm
    si bujal...huhu~

    jadi somi dia pun dah takk teruja
    lagi...semua pun orang lain dapat
    tengok juga...kwang..kwang..kwang

    Days said...

    blakon sakan.xkn xdk duet mau bli kain kottt hsh xsjuk a dress u cmni time musim tujuh ni

    ardzmarn said...

    huiii yoooo...

    ~Nur Zulaiha~ said...

    erkk....
    ang tnya progm pa wei...

    tasekM said...

    gambor last tatahan.

    kah kah.


    .

    Dr K said...

    maaf cakap, artis malaysia yang sexy ni lebih layak jadi pelacur sahaja, sebab bakat takda. bakat melacur tu ada. Artis Hollywood sexy & berbakat. Tu bezanya.

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    alang-alang dah nampak sekerat; awat tak nampakkan semua. dia kan bran ?


    kalau letak gambar yang hak belakang pashah sandar tu,. lagi darrrrringggggg.. kan ?

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    grrrr..kalau boley semua pun diorang nak bukak kot!!!!!!!!!!! haishhhhhhh

    -MsGoodNite- said...

    rajin hang google gambor depa noo... sape yg pakai baju pengantin tu. nama sebenar plis!

    Total Pageviews

    My Followers