• News

    21 November, 2011

    SELAMAT PENGANTIN BARU!!

    Aku kenal dia melalui telefon. Aku single masa tu. Single maksudnya tak ada pakwe. Faham??
    Kawan aku bagi nombor telefon aku kat kawan dia.
    Kami SMS dan cakap kat telefon je. Aku malu nak jumpa. Aku memang pemalu, faham??
    Berbulan-bulan SMS dan cakap kat telefon, dia ajak jumpa. Hmmmm...

    Masa jumpa kat jeti penang, dia telefon tanya aku pakai baju warna apa.
    Aku tipu, aku ingatkan dia tak sampai lagi.
    Padahal masa tu dia dah nampak aku. Aku malu.

    Pertama kali tengok dia, tingginya. Dan besar. Aku??? Kecik je.
    Bila jalan belakang dia rasa selamat pulak. Hehehe.

    Lepas kawin, masa naik moto dia suruh aku peluk dia.
    Kalau peluk baru nampak macam laki bini.
    Kalau tak peluk, nampak macam abang bawak adik. Grrrr...

    Selamat pengantin baru buat aku dan papa Emran.
    Consider baru lah kan, sebab baru setahun kawin. Hihihi..




    20112010 - Masa ni kenduri kat sebelah pihak lelaki



    * Dah setahun kawin, dia tak pernah puji aku masak. Aku kecewa tawwww..
    * Kalau Emran meragam, dia yang masak. Aku ambik peluang untuk tidur dengan Emran. Hahahaha.
    * Dekat mesti gaduh, tapi bila jauh mesti nangis syahdu. Hihihi..






    

    16 comments:

    bujal X said...

    tak aci~~mana muka kamu?

    kucingorengemok said...

    oih, aiskrim kacang merah kaa?

    Unknown said...

    :) hehehe....tahniah utk setahun ulangtahun....

    jauh lagi perjalanan ni.... :)

    alien said...

    selamat ulang tahun

    sitinaminah02 said...

    > bujal :

    hahaha. rahsiaaaaaaa...


    > kog :

    ntah, yelah kot. dah lupa flavour apa. haha.


    > azam :

    makasey...


    > alien :

    thanks.

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    Selamat ulangtahun.....semoga berkekalan dah bahagia selamanyaaa...:) :)

    ika~~ said...

    comel!
    mna dpt eskem tgh2 knduri tu eh?

    cikpia said...

    happy anniversary!!

    semoga ucapan tu dapat diulang tahun depan dan depan dan depan dan depan dan depan dan depan sampai ke tahun aku ucap innalillah, dah tadak budak kecik tu rupanya....... (dengan kata lain yang lebih sopan, SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT)

    Dr K said...

    wehhh..makan icecream di meja beradab? cool! :)

    selamat pengantin baru..ekekekeke

    Cik Anita said...

    hepi anniverseri.. hadiahkan Emran adik lagi! hihi

    Hantu Kak Limah said...

    eceh...eceh...eceh....men suap2 eskem lg...keh..keh..keh....
    x tau nape pikiran gua tgh terbayang yg lain nih...keh..keh..keh

    || NaFiRaa || said...

    happy anniversary~ dah setahun dah~ tahniah~

    sahromnasrudin said...

    so sweet la....:-)

    Days said...

    ok aku paham lu pemalu hehehe.slmt ulang tahun perkahwinan sis.moga bahagia smpai syurga

    Pala Maldini said...

    selamat ulang tahun... dulu berdua, sekarang sudah bertiga...

    mungkin tahun depat berempat ? Aminn..

    semoga kasih sayang bercambah mekar seumur hayat...

    ewah!

    Unknown said...

    happy anniversary!!

    Total Pageviews

    My Followers