• News

    29 April, 2013

    APAHAL BLOG AKU NI???

    Heyyy.. cuba tengok, blog aku macam mereng sikit la.. Apa dah jadi?
    Status kat nuffnang tu dah jadi non-gliterati dah..
    Lepas tu tengok la, iklan pun dah takdak dah!!


    Aku rasa ni kes aku delete domain ritu la
    Sebab dah takmau pakai domain
    Guna blogspot balik


    Tolong ajaq sat!


    Aku dah contact team nuffnang, tapi depa tak reply pun..
    sob3x


    Ni iklan nuffnang tak masuk langsung ni cemana!! Hahaha.. over gila!!!





    Layan gambar ni.. apricot ada, badam ada, peanut candy ada, 
    buah tin ada, chocodate ada, kurma nabi pun ada.. sapa nak, whatsapp eh
    019-4463 enam kosong satu!
    hihihi..

    11 comments:

    Kancilbiru said...

    paste balik coding nuffnang kat blog ni.....

    Unknown said...

    uwaaa.. sedapnye~
    mengenangkan x boleh makan jer~
    huhuhuhu

    Unknown said...

    dah tukar balik ke belom url blog yg baru kat nuffnang?? kalo dh tukar~ cuba copy paste balik coding iklan tuh k~

    aitotyati said...

    salam,

    hi Ai datang dari blog YB
    :D

    sitinaminah02 said...

    ohh.. kena copy balik ka? sat2,, nk try,,

    sitinaminah02 said...

    pasai pa takleh makan kak? diet ka?

    sitinaminah02 said...

    haa.. nak try copy blk..

    sitinaminah02 said...

    haiii.. selamat datang

    Unknown said...

    nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    outbound malang said...

    nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    Mak Su said...

    adoi, x reti maksu nak nolong

    Total Pageviews

    My Followers