• News

    06 August, 2021

    GARDENIA PUAZZ SAVOURY BUN SAMBAL BILIS


    Untuk orang yang bangun lambat dan tak sempat sediakan breakfast, Gardenia Puazz Savoury Bun Sambal Bilis ni memang sangat-sangatlah membantu. Makan sebijik pun dah kenyang sampai tengahari. Hahaha…





    Sekali tengok, expired date harini. Terus telan laju-laju. Esok dah tak boleh makan kan? Hahaha. 


    Jangan la percaya sangat, selalu walaupun roti tu dah lepas dari tarikh luput atau expired date, Ok je kalau kita makan, kecuali kalau dah keluar kulat-kulat dekat roti tu, baru la takleh makan.


    So far selama jadi pemakan roti, Ok je makan roti yang dah expired, janji roti tu masih elok keadaannya. 


    😂

    No comments:

    Total Pageviews

    My Followers