• News

    24 December, 2010

    SUSAH BETUL NAK TEMBUS

    pasal entri sebelum ni pasal anak cacing tu, rasa nak sekeh jugak orang yang cakap aku dah pregnant tu. nanti akak cili-cili kan mulut adik-adik tu, baru tau.. haha.. jahatttt... terus malas nak reply komen hangpa semua.. jahattttt... haha..


    ok, susah sebenarnya nak call agensi kerajaan ni.. nak call operator pun kemain lama baru angkat.. dah la suara tak mesra langsung, bila dah mintak sambung ke nombor yang sepatutnya, tak angkat.. samada tak angkat, tak pun talian sedang digunakan..


    cuba lagi ye GC, jangan mudah berputus asa!!


    lenguh jugak tangan ni dail nombor, sekali aku mintak operator sambungkan dengan nombor mana ntah, main taram je lah, walaupun mungkin orang ni tak handle masalah aku..


    "ye, orang yang deal masalah awak ni tengah kursus. mungkin awak boleh call nombor sambungan ni, kalau tak dapat, awak try pulak direct line ni, 03-2XXXXXX cakap dengan puan fasha fashi (bukan nama sebenar)".


    "eh puan, tadi saya dah try call nombor ni, tapi engage lah, yang nombor satu lagi tak angkat pulak"


    "awak ni, ingat kami kat sini duduk tak buat kerja ek? kami pun banyak kerja jugak, kalau tak percaya, datang tengok sendiri"


    "eh, tak la puan, tadi memang saya dah try nombor ni, tak angkat"


    "mungkin orang tu tengah meeting. nanti cuba lagi"


    ok fine, puan ni tetiba naik hangin, agak-agak dah nak menopous ek? cakap baik-baik sikit boleh tak?

    15 comments:

    Anonymous said...

    hehe GC jgn putus asa... cube lagi nati yek ~

    durrah said...

    biasalah tu... sabau je.. yakin boleh !

    Kancilbiru said...

    org macam ni yang memburukkan nama gomen..huhuhu. tak berbudi bahasa..cuba call kak KB tengok..hihihi

    kata kila said...

    aku benci lah org2 keje angkat talipon mcm ni.

    HaN WarreN said...

    pengalaman aku berurusan dengan agensi kerajaan ni memang cam chilake....bukan nak menidakkan kerja mereka tapi layanan sumpah suck tapi tak semua la...

    sitinaminah02 said...

    pagi ni try call lagi, tapi tak angkat jugak. kalau call pakai prepaid, confirm abih ar kredit yg rm10 tu.

    alien said...

    aku benci tepon kampeni/agensi mana2 tak berangkat
    nombo sikit punya banyak
    xde jawapan
    ceh

    cikceriacorner said...

    hehhehe...emm...sy penah alami...xpela GC..cube lagi..sabau ye...

    Carnation said...

    memang aku mencik ah talipon benda2 camni
    wat sakit hati
    sabaq ja la

    Aleen Aiden said...

    klo dah namenye govmen,memang payah..itu yg depa paggel "kerenah birokrasi" tu.duk tggu no giliran pon berjam2.

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    cool GC..




    amboii...kalau dekat mau nak kena cili orang tu..

    one2paii said...

    mesti puan tuh angin tgok muke lu..mau xnya..mekap gincu terbabas2 kat bibir sampai ihdung..mau die x angin..pehsen apo la lu buek gaknya..jd die angin la masa tuh melihatkan muke lu cenggituh

    sitinaminah02 said...

    dah malas weh nak try, tggu isnin ni plak aku try.

    one2paii: macam nak lempang je lu nih. uwekkk

    gadisBunga™ said...

    cool ok cool. kite dah selalu kene ni,..

    -MsGoodNite- said...

    Dia terasa la tuh, pasai dia mmg tak buat keja.. dok gosip2 je... huahahahah

    Total Pageviews

    My Followers