• News

    28 February, 2012

    FACEBOOK VERSI KEDAH PUNYA

    Dalam dunia yang serba canggih, dunia tanpa sempadan, dunia berteknologi, dunia anita  ni, macam susah nak jumpa orang yang tak dak akaun facebook. Ye dak? Daripada budak sekolah, anak jiran aku yang tadika pun ada akaun facebook woo, bawak ke pakwe makwe, mak bapak, menteri, perdana menteri hatta ustaz ustazah pun ada facebook. Tak sure First Lady ada akaun facebook ka dak. Nanti nak add. (itu pun kalau ada).

    Sampaikan baby yang baru berapa bulan lahir tu pun mak ayah dah create akaun facebook kat anak depa. Ishhh.. canggih sungguh noh. Memang hebat penangan facebook ni.Mujuq aku tak terasa nak buat akaun facebook kat emran, takut ramai pulak yang add. Hahahaha.



    Ni aku tengok kat facebook, ramai dok share gambaq facebook versi orang kedah punya. Lawak sungguh la, taktau sapa punya kerja ni. Kretipp!! Depa ni mesti ambik franchise dengan Mark Zuckerberg (betui taktau aku eja nama owner facebook tu). Tapi dah try sign in, tak boleh la pulak. Hahahaha.

    9 comments:

    Ati Masrif said...

    salam gc,

    lawak pun ada..
    camne dia buleh ubah lagu tu..hehe

    sitinaminah02 said...

    ntah la kak, sy pun no idea. tapi lawak kan.. hahaha

    Yunus Badawi said...

    Hang tak bukak akaun utk Emran sebab takut dia lebih femes dari hang kah? hehehe

    psst - emak Adam takde akaun fb

    ngeeee

    Dr K said...

    saya takdak akaun fesbuk. Saya anti Amerika. Saya nak buka akaun fesbuk Kedah aja. Hiduppppp PAS Kedah..opsssss...~hahahaha

    || NaFiRaa || said...

    tunggu FB version Ganu plak..kekeke

    sitinaminah02 said...

    buat la 1 akaun kat emak adam. biaq dia monitor YB yang ramai peminat ni. hahaha

    sitinaminah02 said...

    kah3x. patut la dok search dalam fesbuk takdak nama daddy ziyyad. takleh nak add laa. frust!! huhuu.

    hamboi, nik aziz pun ada akaun fesbuk kot. haha

    sitinaminah02 said...

    FB gannu soheh molek! haha. betui ka sy cakap ni kak?

    Cik Anita said...

    ehhhh. Dunia Anita sapa tuuuuu

    Total Pageviews

    My Followers