• News

    25 June, 2010

    GAMBAR BERCAKAP-CAKAP # 1

    Siri kartun gambar bercakap akan di tayang kan sekarang.. Sila tengok..


    jangan melebihi had yang di tetapkan. kalau lebih, anda kena!!!



    ni model kereta Lamborghini limited edition




    cara baru nak bawak baby jalan2... kreatif..!!




    naik motor ni, tobat dah ketiak tak berpeluh langsung...




    CCTV baru nih...



    nak tumpang????



    ciri-ciri keselamatan di dalam bus



    sangat marah ok!!!!



    undang-undang di jalanraya...


    ps: rugi pulak tak share gambar-gambar ni dengan korang.. ;p

    9 comments:

    StingRay said...

    makcik naik beskal last sekali tu sangat cool.

    hahaa..

    sepet said...

    laju 40KM baling batu?? apakah?? baik baling tiang tu..


    hehehe

    sitinaminah02 said...

    stingray,

    sgt cool kan? hehe.
    buleh teraii...


    sepet,

    jalan itik lagi laju kan? haha.

    ::cdot the dot:: said...

    yg pling best,pakai helmet dlm bas..

    motif???

    sitinaminah02 said...

    kak dot,

    berhati2 takut ada lesung batu jatuh dari atas.

    hehe.

    sitinaminah02 said...
    This comment has been removed by the author.
    Unknown said...

    he he he

    sitinaminah02 said...

    ber_u_wang,

    hohohhoho.

    *glamer ek nama hang ni.. haha.

    Hernee Nazir said...

    takutnye nk laju2..wakaka

    Total Pageviews

    My Followers