• News

    03 June, 2010

    JAWATAN KOSONG: BODYGUARD DI PERLUKAN


    Serius aku kagum dengan kekuatan brader ni.. 

    Kalau korang ada kenal brader yang kuat camni, please let me know.. 

    Aku rasa, korang yang baca ni pun tak sekuat brader ni.. 

    Demam sikit pun dah menggedik panggil mak.. betul tak cakap aku? 

    Sila mengaku cepat...!!! 

    Aku ingat nak ambik dia jadi bodyguard aku lah.. 

    Sejak 6 bulan aku menjadi blogger, aku rasa kurang selamat.. 

    Blogger ni glamer macam artis reailiti TV kot sampai siang malam, mana-mana aku pi, mesti ada yang follow 

    Serius aku risaukan keselamatan aku.. 

    Sebab tu aku mau upah brader ni... 

    Setakat mamat-mamat yang ada body ketul-ketul tu, apa lah sangat.. 

    Sekali brader ni kentut kat muka, sure dan confirm ramai yang pengsan.. 

    Itu belum brader ni pijak kaki lagi... SMS aku ye kalau-kalau korang ada jumpa brader ni.. 

    Aku kagum derr tengok brader ni.. Kagum sampai jatuh cinta... 

    Deyyyyyy... Cinta itu kan makanan jiwa.. 

    Sekian, thank you very much!

    7 comments:

    Umi Nazrah said...

    ang buat laki terus la wei klau ada

    :P

    sitinaminah02 said...

    haha.. tak mo.. colannya dah ada.. hehehehehe...

    Lazyf said...

    gambar real ker photoshop tuh?

    sitinaminah02 said...

    lazyf,

    aduh bang, mau terkeluar urat perot kalo ni gmbar real.. hehe..

    Afique Zainuddin Ahmad said...

    setakat gajah duduk atas badan,apelah sangat..gua penah gigit singa,tak da nak kecoh pun..owh ya..berminat tak nak ambik gua jadi bodyguard?

    fndrocka said...

    ini biar betul . realiti ke fantasi ni

    sitinaminah02 said...

    stiffler,
    serius lu gigit singa? lu gigit mainan adik lu kan? kesian adik lu dapat abg cam lu.. hehe..

    lu mau tak keja ni? sebulan 4 juta kupang gua bg..


    fndrocka,
    hehe.. kalo real punya, yu percaya ek? ok, jom p zoo tepeng.biar gajah naik atas badan yu. ada berani??? hehe.

    Total Pageviews

    My Followers