• News

    12 June, 2010

    PEMBERI KOMEN TERBANYAK AKAN DAPAT HADIAH

    Pengomen ataupun orang yang meninggalkan komen terbanyak dalam BLOG GADIS COMEL ni akan mendapat hadiah seperti gambar di bawah.

     

    Sila tinggalkan komen anda wokeh sekiranya anda mau makan Grilled Chicken Ass secara percuma. Sekian, terima kasih. si yu bebeh.


    Tawaran ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang membaca entry ini. Samada anda rakyat Malaysia ataupun bukan, lelaki ataupun wanita, remaja atau dewasa, kanak-kanak atau pun sesiapa sahaja.


    Disclaimer: entri ini sekadar suka-suka sahaha, tolong jangan ambik serius dengan apa sahaja entri yang ada didalam blog ini, kerana owner blog ini bukan sejenis yang serius dan sangat suka merapu.



    10 comments:

    Umi Nazrah said...

    wei betoi ka nih..ka dpt gambar ja..yg dlm gambar tu takkan dpt :P

    Frodo Baggins said...

    hhhHhhhHhhHahaahhahaha

    Frodo Baggins said...

    wa ske assmidadar

    Frodo Baggins said...

    1nd

    Frodo Baggins said...

    2rd

    Frodo Baggins said...

    3st

    Frodo Baggins said...

    dah bnyak komen ...
    mana hadiah??


    ass!!!

    ((letak sos ky jelly mesti soodap))


    >>___<<

    sitinaminah02 said...

    nazra,
    nnti aku balik kg, aku blnja makan chicken ass wokeh..!!

    frodo baggins,
    sorang komen skli je. der, tak paham soklan nih. haha.

    NER said...

    chicken ass=bontot ayam
    eeuw!!

    sitinaminah02 said...

    NURULekmi,

    nampak sedap!!! rasa pun mesti sedap jugak. haha.





    lama tak makan tengkorak yg beli kat pasar malam. ;p

    Total Pageviews

    My Followers