• News

    21 September, 2010

    JEMPUTAN KE MAJLIS KAHWIN

    ENTRI NI GUA AKAN REMOVE LEPAS SETEL MAJLIS GUA NANTI.
    ENTRI BARU KAT BAWAH YE......

    Info berkenaan majlis gua nanti.

    Akad nikah: 14 November 2010

    Pihak gua
    -----------
    Kenduri: 20 November 2010 (hari sabtu)
    Bertempat di: Kampung Kuala Ruman, Jeniang, 08700 Gurun, Kedah.

    Pihak bakal suami
    -------------------
    Kenduri: 21 November 2010 (hari ahad)
    Bertempat di: dot dot dot.

    Haha. Ampun, gua tak ingat alamat rumah bakal suami gua. Kah3x. Nanti ler gua update. Kad gua nak pos 20 keping je memandangkan harga setem dah naik harga. Haha. Jadi, sila bagi alamat anda.

    1. achik sapinat (alamat dah dapat)
    2. sahromnasrudin (alamat dah dapat)
    3. kak cho
    4. kak tasek merah (nama macam dinasour). haha.
    5. stiffler kacak
    6. linglung
    7. aleen adeela akooo (ntah hapa punya nama nih)-beliau exam masa tu, so malas gua nak pos.haha
    8. six september
    9. ardzman
    10. YB (yang amat berhormat Yunus Badawi)
    11. Macha anak kak leha
    12. Kak Kancil Biru
    13. Mak Dara Terdiva
    14. Cdotttttttttttttt
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.

    Yang balance ni, malas pulak gua nak fikir. Nak lagi senang, boleh bagi email address lu orang. Nanti gua scan je kad kahwin gua yang tak berapa cun tu. Haha. Malas nak buat link ke blog mereka-mereka nih, tapi harap kalo baca entri ni, sila reply A.S.A.P okeh.

    Sila email kan alamat ke email gua: sitinaminah@esquel.com

    Semua blogger di jemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis. Pssstt.. Jangan lah lenggang kangkung, datang tu bawak lah hadiah besar-besar punya. Haha. Kalo tak boleh datang, ambik no akaun mebenk gua. Haha. Tak malu... (Gua gurau-gurau je okeh). haha.

    44 comments:

    Kancilbiru said...

    kancilbiru tak mau jemput kah? hahaha

    sahromnasrudin said...

    salam..huhuhu..carta aku no 2 la..tenkiu la byk2..insyaALLAH aku datang..lgpun time tue aku insyaAllah akan berada di Kota Kuala Muda...nnti aku emel alamat ye..
    p/s: jgn lupe join kontest aku..mane tau hang menang, berganda adiah kawen hang nanti...

    Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

    slmt mndirikn umah tangga.. =)

    HaN WarreN said...

    hantwo xmau jemput ke???

    sitinaminah02 said...

    kak KB,

    adoiii.terlupa. hah, kak KB pn di jemput. sat nak edit balik list tu. haha. hampun ye.

    sitinaminah02 said...

    sahrom,

    hang bagi lah aku menang weh. as a wedding prezen kat aku. haha. bongoknya. haha.

    ok, sila kasi alamat.

    sitinaminah02 said...

    khumaera,

    thanks. jemput datang ye. kalo tak tau, sila cari kat gugel maps. hehe.

    sitinaminah02 said...

    hantwo,

    semua di jemput okeh. mai la, belah kedah pun tak pe, perak pun tak pe.

    sila.. sila.. sila.

    Pnut said...

    alamat romah..
    NO.3 JALAN DPP 4/1
    DESA PINGGIRAN PUTRA
    SG.MERAB
    43000 KAJANG
    SELANGOR

    kalo tak pi kedah, pi kat perak leh ka???? hiks,,

    hanie said...

    wa punya comel, cun lagi kacak [???] lu letak no 3????

    wa mau kad vvip!! tak kira..


    hahahahaha

    Days said...

    aiseyh lu xmau jmput gua ke der.kedah jauh sgt.tp leh je pegi ...heheheh

    sitinaminah02 said...

    kak pnut,

    okeh, roger & out. buleh pi mana2 pun, kedah atau perak. nanti kat kad ada alamat n direction. hehe. jumpa di sana. hadiah jgn lupa noh. keh3x.

    sitinaminah02 said...

    kak cho,

    hang jgn mengada-ngada nak kad vvip.aku nak bagi kad yg fotostat ja kat hang. haha.

    sila bagi alamat, jgn gedik! haha.

    sitinaminah02 said...

    days,

    semua di jemput hadir. either kedah atau perak. mana2 ja. alamat tu nanti gua hapdet lain okeh. hehe.

    mai, jangan tak mai. keh3x.

    Relevan said...

    Macammana ni..tarikh lu kawen sama dengan tarikh gua kawen..wakaka!

    Aleen Aiden said...

    kuang ajor.ang pertikaikan name unik wa seunik tuannye tuh?brani sungguh!huuu
    ah,nnt aku meses je alamat kat ang.wlpon aku xdpt pegi gara2 musim exam,aku tetap nak kad jemputan 2.bior membazir cket dwet ang 2.keh3

    sitinaminah02 said...

    relevan,

    mungkin kah anda pengantin lelakinya? haha.

    sitinaminah02 said...

    aleen,

    haha. hampun kan aku wahai aleen adeela akoo. kutuk sikit2 tak pe kan. keh3x.

    ahhh.jangan nak ngada2.membazir kad dgn setem aku je weh. haha.

    nosembilanbelas said...

    akak tak mau jemput ke?

    Anonymous said...

    camne nama akak leh tercicir ni..sob..sob..

    sitinaminah02 said...

    no19,

    akak, sume di jemput hadir. tgk lah belah mana yg dekat, perak or kedah. hehe.

    sitinaminah02 said...

    MDT,

    haha.mintak hampun. td masa taip mende ni, dh syak mesti ada nama yg ter missed! mintak hampun.

    MDT pegi belah perak ek? hehe.

    Carnation said...

    Mcm tau2 ja aku suka no 8 kan??

    21 aribulan aku ada dua paper utk final..kot2 teringin nak mkn nasik minyak hang aku p la

    Aujinz said...

    oihh.. tarikh tue, gua rasa, gua ade kat Obersi.. koh koh koh..

    gua kirim salam jer laa yer.. :D

    sitinaminah02 said...

    six.september,

    bekoh ai ken read yur mind. haha.

    okeh, hang tak leh mai, kira jimat dah nasik sepinggan. hadiah nanti pos la ek. yihaaa...

    sitinaminah02 said...

    aujinz,

    olrite. kira jimat berapa pinggan dah ni weh. haha.

    hadiah nak pos or nak bank in cash? haha.

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    tahniah....

    kecemburuan melanda..hahahah (bila la aku nak kawen plak ?)
    Semoga berkekalan ke anak cucu ...amin

    Kuasai Minda said...

    Wah, dah nak kawin dah anak dara sorang ni...

    Selamat menempuh alam berumahtangga, jangan jatuh tangga kalau tak berani ditimpa tangga....

    Apapun, selamat le hendaknya majlis tu nanti...

    sitinaminah02 said...

    kak mawar berduri,

    thanks.

    jemput lah ye dtg. kedah pn boleh, perak pun boleh.

    sitinaminah02 said...

    kuasai minda,

    hehe.syukran, syukran.

    ok, sy suka tangga,harap2 tidak di timpa tangga. keh3x.

    wachak said...

    per susah2 pasal kad kawin tu. lu letak jer kat N3 blog ni kan senang :P

    sitinaminah02 said...

    wachak,

    haha. lu jgn lupa hadiah gua okeh. kah3x

    macha_sezs said...

    kalau takde aral melintang gua sampai. tak berapa nak janji tarikh jauh2 ni.

    no24, blok b, rrm 2
    31920,air kuning, kampar
    perak.

    pandai2 la lu bagi letak capital letter kat mana2 yang patut. BM tak fail kan? gua fail dulu.

    keh keh keh.

    Hadiah?
    Ni duit minyak dengan tol ke rumah lu sape nak kasi setel?

    win-win situation la ye dak?

    sitinaminah02 said...

    macha,

    kalo letak nama macha ni, pakcik posmen konpem boleh kenai kah? haha.

    Kampar dgn chemor tu, jauh sgt ker weh?

    weh, perli result BM aku kah? haha.

    pegi kayus beskal lah, tk payah isi myk. nanti gua bekalkan myk gamat, buat sapu sakit lutut lepas penat mengayuh. hehe.

    ardzmarn said...

    okey gua dah sent alamat beserta beberapa kuntum maklumat disitu...



    :)

    Linglung said...

    alamat rumah bakal suami pun tak tau? kah kah kah..

    derr..ni alamat gua. 3a-2 merdu kayangan, pju 6a, jalan seroja, pj, selangor.

    tahniah derr ;)

    Nizam Awang Brahim said...

    Selamat pengantin baru.

    sitinaminah02 said...

    ardzman,

    okeh2, dah dapat dah. terima kasih daun keladi, harap2 boleh jumpa nanti. keh3x.

    sitinaminah02 said...

    linglung,

    tak baik gelakkan gua camtu. kah kah kah.

    alamak,sekali gua pun tergelak kat diri gua. haha.

    thanks kanda linglung. hehe.

    sitinaminah02 said...

    jejaka desa,

    ehem2, belum jadi pengantin lagi. hehe.

    hamzah ian said...

    patut ko tulis entri menjemput hamzah ian.. hehehehee...


    tahniah weh.. nnt upload gmbr okeh

    sitinaminah02 said...

    hamzah,

    alamak.lupa plak nak list kan nama lu sekali.hehe.

    upload gambar? haha. jgn harap!!!

    tehr said...

    selamat pengantin baru [akan]
    pakai baju kurung biru
    dan tudung warna kelabu
    moga kekal ke anak cucu

    sitinaminah02 said...

    tehr,

    haha.terima kasih daun keladi, esok2 singgah la lagi. haha.

    Total Pageviews

    My Followers