• News

    03 November, 2010

    AKU MALAS!!!

    Aku malas hapdet. Arini aku buka blogspot tepat jam 2.39 minit petang.
    Dan aku belom pi mana-mana blog macam selalu.
    Kan????
    Perasan tak kemalasan aku hari ini???


    Kenapa aku malas hapdet blog??
    Ini adalah kerana aku tengah study.
    Orang kalau tengah study, memang tak payah hapdet blog.
    Fokus!!!
    Itu kata-kata cikgu Biologi aku.
    Terima kasih cikgu atas pesanan cikgu.
    Akan saya ingat sampai bila-bila.


    Apa yang aku study???
    Serius nak kena cerita???
    Tak payah lah kan.. Bukan melibatkan duit juta-juta pun.
    Juga tidak melibatkan hal rumahtangga.
    Har har har.
    Tapi,
    Teknik macam mana nak jadi kaya!!!!
    Ekekekeke....


    Bukan lah, aku tak mau jadi kaya.
    Aku cuma nak bahagia.
    Hahaha.




    

    27 comments:

    HaN WarreN said...

    tengok pemulisan pun dah tau hang ni memang pemalas...xmacam aku ni rajin je heheheh..

    Kancilbiru said...

    ooo hang beli e-book malam pertama ka? hahahaah

    sitinaminah02 said...

    hantwo,
    hahaha. hang ni kan, memang hantu betoi lah.

    jahat!
    mencik!
    mencik!

    sitinaminah02 said...

    Kak KB,

    hahaha. jgn nak merepek! sumpah tak beli! hahahaha.


    *gatai hangpa noh.

    || NaFiRaa || said...

    kikiki.. abes hang baca buka apa??? isteri mithali ka???

    sahromnasrudin said...

    aku setuju dgn kancilbiru..hang tgh study teknik tuttt ka? hahahahah

    sepet said...

    haku syak, hang baru dapat buku cara2 nak tackle laki hang di mlm pertama .

    hahahhaha....

    sitinaminah02 said...

    kak nafira,

    baca pasal bisnes la, sumpah tak baca pasal malam pertama pun.

    sumpah!!!!

    uwaaaa...

    sitinaminah02 said...

    Sahrom,

    weh, jahat la hangpa ni. sungguh2 weh aku tak baca pasal malam pertama tu.

    mangkok betui la hangpa ni.

    sitinaminah02 said...

    sepet,

    bengong ang ni sepet!! awat ang pun jadi lagu depa yg senior2 ni.

    sumpah lah woiii aku tak baca pasal malam pertama!!!!

    Relevan said...

    Hai Melah..Malas pulak dah..nak makan apa hari ni Melah?..

    one2paii said...

    sebelum gua masuk blog lu nie pun..gua dah rasa sesuatu yang malas berlaku..ghupe-ghupenya kemalasan lu..tgok muhke lu pun gua tahu sungguh malas lu..

    sitinaminah02 said...

    relevan,

    haha. melah tengah buat keja ni abang syed oi. malas melah bersebab. kikiki.

    *awat, abang syed nak belanja melah makan ka?

    sitinaminah02 said...

    one2paii,

    ini fitnah yg paling berat penah gua rasa. mangkok hayun bertingkat jugak lu ni kan????

    lu pn malas, gua berjangkit malas ni dr lu jugak abang jusuh.

    aNiS tHe BumbleBee said...

    ah,dia ni tipu ja ni.ni mesti stadi buku permata yg hilang.kah3x!!

    Aida Azryn said...

    pe la yang dia study tu kan?haha!

    one2paii said...

    apo??melah baco buhku malam kedua??
    atok xdengo tadi..betui ke melah?? ehkau nie udoh buang tehbiat ke apo mila

    Linglung said...

    ape cerita nama melah pulak sekarang??

    sitinaminah02 said...

    kak anis,

    ehemm.. buku apa tu kak? ohh pelisss.. fitnah lagi nih.

    peliss lah...

    sitinaminah02 said...

    aida,

    sekarang ni musim exam kan, aku pn rajin2 kan diri study pasal ilmu bisnes. mereka2 ini yang tidak percaya sama aku.

    hahahaha.

    sitinaminah02 said...

    one2paii,

    setannnn!! diam lah. hahaha. gua boleh kena strok layan abang jusuh nih.

    sitinaminah02 said...

    linglung,

    hahaha. ekceli, ramai sangat orang letak nama gadis. gadis bukan comel lah, gadis tu lah, gadis ni lah. kecelaruan identiti betui.

    hihi. nama melah pun gojes jugak kan???

    Pala Maldini said...

    belajar memasak ke cik melah oiii.. nanti kena interbiu dengan MIL, menggigil pulak nak kenal mana serbuk kunyit, mana serbuk kari..

    Anonymous said...

    tba2 rindu kat gadis comel.. :D

    Days said...

    ah lu tgh study buku mbina mhligai bahgia selepas nikah kan kan ? ngaku je der huuu

    ::cdot the dot:: said...

    biasalah tu...simptom awal menopos..

    zuhanismohamed said...

    melah..goodluck exam..he he

    Total Pageviews

    My Followers