Friday, November 25, 2011

ailebiu!!!

Perkenalkan chenta hati gua!!
Berkenalan kat The Store, terus jatuh chenta
Dah lama dengan gua nih
Dari dok pregnant kat Emran berapa bulan ntah
Sampai sekarang

Pi kerja pun sarung kasut ni
Pi pasar malam pun sarung kasut ni
Pi kelenet pun kasut ni jugak
Balik rumah mak mertua pun pakai kasut ni jugak
Sesuai dengan aneka pesyen samada formal mahupun kasual
Sesuai jugak untuk aneka cuaca yang tak menentu di negara kita
Samada panas, hujan, kemarau, jalan berlumpur
Hahaha

Sumpah, dari beli sampai la ni
Tak besa gua cuci atau berus kasut ni
Pernah mak cuci sekali kasut ni sebab kesian tengok macam dah berlumut
Masa tu kat kampung, tunggu time nak beranak!
Mak pun kesian dengan anak dia, tolong la cuci
Keh3x ~~~

Sepuluh ringgit je tau..!!
Berbaloi-baloi






Tapak kaler pink, saiz 4

15 comments:

sahromnasrudin said...

ini utk ko ke emran??? keciknya hahahahhaa

Dr K said...

Mesti kasut tu trasa dihargai sangat.......

~miahahahahaa

sitinaminah02 said...

sahrom:

aku punya lah, takkan emran kot. hohoho. :-))


daddy ziyyad:

haha. dah lunyaiiii.. keh3x..

Ati Masrif said...

kocik nya kaki..

cinderella :)

Yunus Badawi said...

baiknya emak awak

Saiz 4 kalau keje kat tapak binaan susah nak cari safety shoes

cikpia said...

kawan2 aku selalu kata aku cacat, pakai kasut saiz budak.. rupanya kat manjung ni bukan aku sorang la cacat ye dak? he he

Aida Azryn said...

nak pinjam kasut tu dalam sebulan boleh? haha. ;p

|| NaFiRaa || said...

sis pon pakai kasut camnih masa peknen dulu.. tapi bukak yang tertutup lah..yg mcm sandel punye.. selesa kan~

Kuasai Minda said...

Bila kita selesa, sentiasa dihargai. Walau letaknya hanya di kaki dan dipihak sentiasa, namun ia banyak memberi erti kepada kita...

Unknown said...

Salam..kasut camni yg best kan...selesa sungguh!

alien said...

jatuh cinta!
ahha

gadisBunga™ said...

saiz 4??? tinggi ko berapa? heheh~

aku saiz 8 tau tak??

Anonymous said...

Dah 21 tahun aq xsentuh berus basuh bju,mahupun mesin bsuh..
Sbb mak aq tlalu prihatin..keh3..

Unknown said...

kasut neh mmg slesa..oicc.teciknyaa kaki mama emran neh.huuhu

sitinaminah02 said...

yer, aku tau kaki aku kecik, macam cinderella kanzzz??

hihih.