• News

    25 November, 2011

    ailebiu!!!

    Perkenalkan chenta hati gua!!
    Berkenalan kat The Store, terus jatuh chenta
    Dah lama dengan gua nih
    Dari dok pregnant kat Emran berapa bulan ntah
    Sampai sekarang

    Pi kerja pun sarung kasut ni
    Pi pasar malam pun sarung kasut ni
    Pi kelenet pun kasut ni jugak
    Balik rumah mak mertua pun pakai kasut ni jugak
    Sesuai dengan aneka pesyen samada formal mahupun kasual
    Sesuai jugak untuk aneka cuaca yang tak menentu di negara kita
    Samada panas, hujan, kemarau, jalan berlumpur
    Hahaha

    Sumpah, dari beli sampai la ni
    Tak besa gua cuci atau berus kasut ni
    Pernah mak cuci sekali kasut ni sebab kesian tengok macam dah berlumut
    Masa tu kat kampung, tunggu time nak beranak!
    Mak pun kesian dengan anak dia, tolong la cuci
    Keh3x ~~~

    Sepuluh ringgit je tau..!!
    Berbaloi-baloi






    Tapak kaler pink, saiz 4

    15 comments:

    sahromnasrudin said...

    ini utk ko ke emran??? keciknya hahahahhaa

    Dr K said...

    Mesti kasut tu trasa dihargai sangat.......

    ~miahahahahaa

    sitinaminah02 said...

    sahrom:

    aku punya lah, takkan emran kot. hohoho. :-))


    daddy ziyyad:

    haha. dah lunyaiiii.. keh3x..

    Ati Masrif said...

    kocik nya kaki..

    cinderella :)

    Yunus Badawi said...

    baiknya emak awak

    Saiz 4 kalau keje kat tapak binaan susah nak cari safety shoes

    cikpia said...

    kawan2 aku selalu kata aku cacat, pakai kasut saiz budak.. rupanya kat manjung ni bukan aku sorang la cacat ye dak? he he

    Aida Azryn said...

    nak pinjam kasut tu dalam sebulan boleh? haha. ;p

    || NaFiRaa || said...

    sis pon pakai kasut camnih masa peknen dulu.. tapi bukak yang tertutup lah..yg mcm sandel punye.. selesa kan~

    Kuasai Minda said...

    Bila kita selesa, sentiasa dihargai. Walau letaknya hanya di kaki dan dipihak sentiasa, namun ia banyak memberi erti kepada kita...

    Unknown said...

    Salam..kasut camni yg best kan...selesa sungguh!

    alien said...

    jatuh cinta!
    ahha

    gadisBunga™ said...

    saiz 4??? tinggi ko berapa? heheh~

    aku saiz 8 tau tak??

    Anonymous said...

    Dah 21 tahun aq xsentuh berus basuh bju,mahupun mesin bsuh..
    Sbb mak aq tlalu prihatin..keh3..

    Unknown said...

    kasut neh mmg slesa..oicc.teciknyaa kaki mama emran neh.huuhu

    sitinaminah02 said...

    yer, aku tau kaki aku kecik, macam cinderella kanzzz??

    hihih.

    Total Pageviews

    My Followers