• News

    03 November, 2011

    UCAPAN BUAT PM DAN ISTERI

    Tak nampak pulak mana isteri PM.


    Ucapan ni bukan untuk bodek mintak PM bagi bonus lebih banyak tahun depan untuk kakitangan awam, sebabnya saya bukan kakitangan awam pungggggg. Hahaha. Kalau boleh, nak mintak jugak PM buat kedai 1Malaysia kat kawasan Lumut / Manjung / Sitiawan ni.

    Kesian jugak kami kat sini ye PM, jeles rasa di hati ini bila tengok orang kat KL dok bagitau dalam Buletin Utama, yang harga barang kat kedai 1Malaysia ni murah. Buat la sebijik kedai kat sini. Ye dak??? Nanti saya janji, pangkah BN untuk next pilihanraya. Amacam, win-win situation kan?? Hahaha.

    Apa-apa pun, saya harap PM dan jugak isteri (apa orang panggil, first lady @ iron lady?), dapat haji yang mabrur. Balik nanti, boleh mintak ayaq zamzam dan kacang2 sikit??? Tolong la doa2 bagi kami semua pi haji sama ye.

    18 comments:

    Cik Ecah said...

    =)

    ardzmarn said...

    gua nak tunggu diorang bukak Maiden kat ipoh..

    sitinaminah02 said...

    cik ecah,

    =_=



    abg man,

    maiden tu dekat sgtttt dengan rumah ibu mertuakuuuuu.. hahahha..

    alien said...

    baik mintak Mydin Mall..
    baru best!!
    pasaraya satu mesia tu under Mydin mgt..

    sitinaminah02 said...

    alien,

    ohh..baru tau!!! ni nak kena request len kat PM. haha

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    wah..ucapan terbaek dariladang...hihihi..o.k gak kan buat kedai 1 mesia kat manjung boleh mak ayah adik kakak ai sume bersoping disitu

    sahromnasrudin said...

    kat jenny yunk hang tak nak mintak ka??? hihihihiihhh

    sitinaminah02 said...

    kak mawar berduri,

    eh, org sini ka? haha. ye betul, boleh la kami kat sini soping barang kat kedai 1Malaysia boleh!! haaha..

    sitinaminah02 said...

    sahrom,

    kalo kedai tu bg benefit kt sume org, buat la byk2 kt sume tmpt. ye dak?

    Hanis Azla said...

    semoga mereka mendapat haji yg mabrur hendaknya..

    sitinaminah02 said...

    Kak Hanis Azla,

    Amin, harap2 gitu lah.

    Ati Masrif said...

    untung yg lain dok tumpang
    sekaki tu..

    contoh: MB korang...huhu~

    sitinaminah02 said...

    kak ati,

    hahaha. untunggggg...

    cikpia said...

    aku tak setuju!!!

    *takut dwet habes membeli kat situ. kalau mahai tak terasa nak membeli sangat. he he....*

    Days said...

    kacang je lu mintak? gua baru cdg nak mntak gelang hehee

    -MsGoodNite- said...

    mak aii..... gitu punya kawal. aku rasa macam banduan plak. hahahah

    Aleen Aiden said...

    ang nih..tulah org bentang bajet aritu xnak dengaq.kan pm da kate bajet 85bilion untuk kedai 1 malaysia seluruh negara..

    *aku main petik.jgn pecaya sgt.hahah

    NER said...

    apa 1st lady? Orang pgl Bik Mama ar kat twitter, baru sesuwai!

    Total Pageviews

    My Followers