• News

    28 November, 2012

    KENAPA BELI KERETA MAHAL TAPI......

    Gua agak kuriyes kadang2 tu dengan pengguna / pembeli kereta2 mahal kat Malaysia ni, kenapa la beli kereta mahal tapi bawak 40km/j saja???

    Pagi tadi nak mai keja, hangin jugak sebenarnya dok folo belakang kereta mahal yang bawak slow macam orang kayuh beskal.

    Ingatkan driver pompuan, tapi lepas berjaya potong kereta mahal tu, gua pun usya la nak tengok driver (gua buat muka kerek sebab nak tunjuk eksen yang gua pakai biba pun boleh potong kereta beliau cap mahal tu) , sekali nampak driver lelaki. Aiyooo bang, bawak la laju sikit. Tak rosak aihh enjin kereta abang tu.











    10 comments:

    alien said...

    bawak slow xmengapa..
    ni spesis bawak kereta signal xreti guna. Ke dia beli kereta disable function tu..

    sitinaminah02 said...

    signal rosak kot, hang pun.. hahahaha

    Unknown said...

    sayang kete pon agak2 lah.. jangan lah menyusahkan orang~

    Dr K said...

    hahahahaha....

    dia tengah menikmati kereta dia la tu...tu yg bawak super slow macam sipot khinzir...bahahaha

    Nieda Ramly said...

    enjin kereta tak panas lagi

    Unknown said...

    hihi...dia takut AES kot?bwahaha..

    sitinaminah02 said...

    bayangkan 40km/j. memang super slow. Ikut hati memang nak hon ja.. hahaha

    sitinaminah02 said...

    sipot khinzir pn gerak laju lagi.. hahahaha..

    sitinaminah02 said...

    haahahaha. berapa lama nak panas tah, sebab lama jugak sy folo belakang keta dia tu.

    sitinaminah02 said...

    kawasan sy ni belom ada AES lagi rasanya.. hihihih

    Total Pageviews

    My Followers