• News

    26 March, 2013

    NAJWA LATIF DAPAT 4A JER?????



     Alaaa... Comel la wawa.. Hahaha..


    Aku ada baca kat twitter, ada orang kondem Najwa Latif dapat 4A jerrr..
    Kata orang tu, tak payah la nak menyanyi2 masa belajaq ni, suruh fokus 100% dekat pelajaran.
    Lepas habis SPM, baru la boleh menyanyi, kata orang tu laaa...



    Ok lah tu dapat 4A, not bad apa..
    Orang yang konon2 100% fokus dekat pelajaran, yang konon sekolah jarang ponteng,
    yang konon pi kelas tuisyen sana sini pun belum tentu boleh dapat 4A.
    Aku lah tu. Tak kata orang lain pun.
    Result SPM aku tahun 2001 haritu bukan elok mana pun.
    Siap failed fizik dengan kimia. Kah3x.
    Satu apa pun aku tak paham bila masuk makmal, menguap, sembang,
    best masa buat eksperimen jaa...
    Hihihi..





     Cinta muka buku... lalalala...



    Orang yang mengata tu, entah result dia cemana tah. Bajet gempak kot.
    Bukan apa, aku tak berapa suka orang suka judge orang itu ini.
    Aku tengok, ramai kawan2 aku yang result SPM biasa2 pun sekarang dah hebat.
    Keja gomen sekarang ni pun, walaupun takat SPM, tapi dah curlasss yu ollsss.
    Kagum aku tengok. Tetiba rasa nak mintak gomen guna result SPM. 
    hahaha



    Buat adik2 yang result tak berapa bagus, pi la mintak nurse ka,
    pembantu tadbir apa benda kat website SPA tu, untung dapat, bangga mak ayah.
    Nak pulak mak ayah pesen suka bangga2 anak tu, sengih sampai telinga anak keja gomen.
    Hihihi.
    Apa2 je la...



    Berbalik kepada cerita Najwa Latif, tahniah dapat 4A. 
    (bajet najwa latif baca blog aku ni kanssss).
    Anak akak si Emran tu minat sangat dengan adik, tambah2 lagu duet dengan Sleeq tu.
    Alahaiiii... Terkinja2 dia joget.
    Akak pun suka lagu adik yang sahabat tu, duet dengan sapa nama tah.
    Ni akak siap donlod lagi lagu tu. Kah3x.






     ~ kipas susah mati najwa latif. yehaaaa ~
     


    12 comments:

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    setuju sgttttt ....pandai dan cute sgt najwa nih...tetiba jadi kipas susah mati Najwa latif jugak ...hihihi -_-" .....

    Unknown said...

    4A.. okeh dah tuh.. result sis dulu pon x de lah gempak mana.. tapi okeh jer dapat keje.. hehehe

    sitinaminah02 said...

    hahaha... jom duet lagu cinta muka buku..

    sitinaminah02 said...

    ok kan 4A, dengan dia pi show sana sini. not bad apa.. kita pun yg tak dpt 4A pun ok gak sebab dapat jugak keja.. hahaha

    aNiS tHe BumbleBee said...

    biasa hat dok sembang kemaih tu laa yang paling hampeh..hahahhaa!!

    uyin siap beli gitar real feeling2 najwa.padahal bunyi kelauuttttt...pfftt!

    kurus said...

    aah ok ape .. dia artis .. boleh lak tumpu perhatian kan ;)
    dah terbaik dah tuu
    dari dato ct ekeke ;)

    cikpia said...

    aku yang skema gila time skolah pun result camharam gak.... haha....

    ZieMarziah said...

    "Buat adik2 yang result tak berapa bagus, pi la mintak nurse ka,
    pembantu tadbir apa benda kat website SPA tu"...jangan ckp macam ni.kecik ati sapa yg keje nurse @ pembantu tadbir..kebanyakan nurse sekarang ada degree, n kebanyakan pembantu tadbir juga ada degree @ sekurang2nya diploma..segelintir je ada spm tu pun bukanlah keputusan yang tak berapa bagus..

    sitinaminah02 said...

    wow, kak uyin ada gitar.. reti ka main.. hahaha..

    sitinaminah02 said...

    errkkk.. compare dgn dato ct plak.. hahaha.. jgn2, nanti ada kipas susah mati dato ct, kena hantam ni baca statement ni.. hahaha...

    sitinaminah02 said...

    ohhh.. awek skema ka??? puiii.. tak layan.. hahahaha...

    sitinaminah02 said...

    bukan macam tu, point sy bukan nak cakap orang yg mintak nurse or pembantu tadbir tu semua result tak ok, maksud sy, jangan risau, kalau dapat result yang kurang elok pun still akan dapat kerja,, kawan2 sy pun ramai yang ada diploma dan degree mintak jawatan pembantu tadbir..

    sori la kalau ayat sy tu salah interpretation.. :-)

    Total Pageviews

    My Followers