• News

    16 October, 2013

    KEJUTAN ISTIMEWA UNTUK AYAH EMRAN

    Hari sabtu 19 Oktober ni birthday ayah emran
    Aku takda la nak buat sambutan birthday yang besar-besaran gitu
    Buat ala kadar saja, almaklum la poket dah kering
    Hahahaha


    Kek dah tempah, siap mintak orang kek tu hantar kat rumah
    Siap kena charge rm5 sebab mintak dia hantar kat rumah.. hahahaha..
    Hadiah belum beli, tapi dah dapat idea nak beli apa
    Harap-harap ayah emran suka :-)

     
    Mintak-mintak la birthday aku nanti ayah emran belikan aku mesin jahit.. hahahaha
    Aku teringin nak menjahit
    Dapat jahit bodoh-bodoh pun jadi laaa
    Macam la sempat nak menjahit, dengan nak kepung emran lagi, amna lagi
    Wakakaka

     
    Apa-apa pun, jumaat nanti baru nak cari hadiah
    Untuk papa, We love you..
     



     Masa kat langkawi tahun lepas, tengah pregnantkan amna.. Hihihi..



    4 comments:

    Unknown said...

    Selamat Hari Lahir buat Ayah Emran dan Amna~

    sitinaminah02 said...

    hihihi.. mekasih kak :-)

    Yunus Badawi said...

    Kalau dia baca entri ni tak surprise lah ..... hehehe

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    kalau mama emran belikan mistilah ayah emran suke kan ? hihi anyway HB Ayah Emran :P

    Total Pageviews

    My Followers