Tuesday, July 20, 2010

SPLIT PERSONALITY

Manusia ni, tak kira la bangsa apa, warna kulit putih atau hitam, atau jugak sawo matang macam kulit aku, laki ker pompuan, bapok atau gay ataupun lesbian, yang aku nak bagitau kat sini, manusia memang kreatif. Dan, memang berbakat. Hebat tak hebat, hangpa tengok la apa depa dah buat dengan anjing-anjing ni.



Anjing-anjing tu sendiri mesti rasa keliru dengan identiti dan jatidiri beliau sebagai seekor anjing. Mesti anjing tu ingat beliau adalah seekor harimau, tapi kenapa pulak menyalak seperti anjing. Keliru, ya memang normal untuk beliau merasa keliru.

















Nak kreatif pun berpada-pada laa... Kesian dah aku tengok dengan anjing-anjing ni.. Dah macam jadi mangsa kreativiti manusia.. Sama kes jugak kalau kau lelaki, tapi mak kau bagi kau pakai baju kurung hari-hari, lama-lama sure kau akan rasa keliru. "eh, laki ker pompuan aku ni?". Mesti sama jugak dialog anjing-anjing ni. "eh, anjing ker rimau/panda aku ni?".



Jangan aniaya binatang lah.. Tindakan depa ni boleh menyebabkan 'split personality' buat anjing-anjing ni. Aku, GADIS COMEL membantah sekeras-kerasnya tindakan depa ni.



Hidup GADIS COMEL. Sila undi untuk GADIS COMEL pada pemilihan Gadis Tercomel peringkat antarabangsa 2010. Sekian, terima kasih.



p/s: latest craze in China - painting pet dogs to look like other animals.

13 comments:

sahromnasrudin said...

salam...awak masuk contest pe..nak kami ngundi ka..no problem heheheh

sitinaminah02 said...

sahromnasrudin,

haha.mana ada.saja main2 je lah.nama blog je gadis comel, padahal tahap kecomelan tu sangat2 diragui.haha.


harap maklom. ;p

sepet said...

mana..mana..???
link nk kene vote gadis comel ni??
asal aku x nmpk pon ??



:P

sitinaminah02 said...

sepet,

mana ada link.ni haa no akaun mebenk aku.1579XXXXXXX.

kalo nak sokong, sila masukkan duit min rm50.


haha.

Anonymous said...

comel la panda tu...:)

Relevan said...

Heh..sememang nya konpius..nak kena undi ke ni?..

sitinaminah02 said...

mak dara terdiva,

vouge betul ye nama anda. haha. ye, sgt kiut.panda original kita buleh pegang ye, yang ini harrommm.

hihi.

sitinaminah02 said...

relevan,

tak kena undi pape pn.rasa seronok lak dgn entri ni.ramai pulak yg konpius.




haha.

hanie said...

tu kalo peluk "panda" tu..mau kena mandi air tanah..

hahahaha!

sitinaminah02 said...

hanie,

peluk kucing dah ler.kang kena mandi tanah lak. hihi.



.

aNiS tHe BumbleBee said...

ish, macam nk terai buat kt adik Cat laaa....hahaahaha!

sitinaminah02 said...

kaka anis,

jangan aniaya adik cat camtu.cian dia.nanti pelik lak adik cat.dia kucingkah atau menatang lain.

nak buat adik cat jadi katak buleh tak?

haha.

aziazib said...

tulisla story about ur father plak. sangat suka cerita baca cerita moment menangkap ikan itew. klu sudah buat n3 sblum ni sory tak habis khatam blog ini.