• News

    08 September, 2010

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

    Di kesempatan ini gua nak mintak maaf dengan lu orang semua kalau selama gua kenal lu orang dalam dunia blogging ni, mebi gua ada sakitkan hati lu orang. Gua mintak maaf okeh. Kira 0 - 0 la eh lepas ni. Maaf kalau gua ada mengguris hati lu orang dengan entri atau komen yang bangang.

    So, Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.

    Kalau ada sesapa yang nak drive jauh-jauh balik kampung macam gua ni, sila servis kenderaan lu orang dulu. Tapi kalau balik naik bas, tak payah ler gedik nak pegi servis bas pulak ye. Then, jangan merempit kat atas jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang. Dan jangan sampai biarkan diri anda di saman. Ini peringatan untuk diri gua sendiri jugak.

    Jadi, selama beberapa hari ni blog gua akan bercuti. Kalau ada yang berkunjung tu, terima kasih. Jangan makan lemang banyak-banyak, nanti lu orang boleh jadi gemuk. Gua tak pe lah, gemuk atau kurus, gua tetap maintain comel.. wahahaha..

    Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

    18 comments:

    MOFASAD said...

    selamat hari raya!!

    Unknown said...

    Salam,
    SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN. BILA MEMANDU, BERHATI2

    Siti Noor Aminah said...

    mofasad,

    selamat hari raya utk lu. ;p

    Siti Noor Aminah said...

    luahfikiran,

    ok, sama2 lah kita. berhati2 ye nanti.

    makwe joni said...

    tp kalu ada yg gedik nk servis bas jugak, biarkan saja..

    mungkin nk beramal di ujung2 ramadhan ni

    Relevan said...

    Selamat hari raya !

    Siti Noor Aminah said...

    citah,

    haha. bagus, jangan di tegah orang macam tu.

    Siti Noor Aminah said...

    relevan,

    yer, selamat untuk encik relevan dan keluarga jugak. ;p

    Carnation said...

    selamat hari raya~

    ardzmarn said...

    gua pun nak ucapkan selamat hari raya gak laaa...


    selamat hari raya GC
    maaf zahir dan batin

    jika ada tersalah atau tersilap dalam komen tu kira lu ampunkan saje lah.. kira cincai la kann.. masalah typo tu biasa laa... hahahah...


    :)

    tasekM said...

    selamat hari raya sayang.


    .

    Siti Noor Aminah said...

    six september,

    selamat.. selamat.. selamat hari raya.. ;p

    Siti Noor Aminah said...

    abg man,

    wah.. panggil abg man gitu. gila ahh romantik. haha.

    ok abg man, gua pn sama lah, nak wish selamat hari raya. sori lah ye kalo ada tersalah komen ka apa. hehe.

    kira 0 - 0 lah ye. ;p

    Siti Noor Aminah said...

    kak tas,

    kak panggil aku sayang?

    wahh.. terus rasa nak meleleh air mata aku ni kak. sob3x.

    selamat hari raya jugak buat kak tas. ;p

    hanie said...

    selamat hari raya!

    Siti Noor Aminah said...

    kak cho,

    selamat hari raya untuk kamooooo. hehe.

    LUMUT said...

    kalau lu mtk maap sambil hulur2 duit raya ker..kuih raya ker...lagi comel wa rasa...

    lu x nak ke jd comel?

    hakhak...
    take care beb

    Siti Noor Aminah said...

    lumut,

    haha. gua tetap comel walopun tak hulur duit raya okeh.. haha.

    maaf, gua sangat perasan.

    haha.

    Total Pageviews

    My Followers