• News

    05 October, 2010

    CHINTA OHH CHINTA



    masa kiter kecik2 dulu, kiter suka nyanyi
    "rama2 cantek ikan keli panjang, saloma cantek, p ramlee sayang".
    suwettt kan kiter?
    kah3x


    kiter balik keje, kiter tengok citer chinta. kiter tengok fasha sandha berlakon. fasha nampak suwettt je bawak watak chinta. pakai baju kurung dan bertudung, nampak naif sangat. padahal kiter rasa, real life fasha bukan naif sangat pon kannnn.. hehe.. tak baik tau kiter cakap fasha macam tu..


    kesian chinta tau, abang chinta jahat.. abang cinta nama kamal.. kamal kan, pakat dengan awek dia nama mestika, jual chinta kat haji karim.. pastu, chinta kena rogol.. masa chinta kena rogol, abang chinta dengan awek dia snap gambar banyak-banyak.. kesian chinta.. chinta malu sangat.. dah la malu, sedih pulak sebab kena jual dengan abang sendiri.. haram J punya abang..!! alamak.. kiter jadi emo plak.. kiter kalau emo, memang suka mencarut.. sori yer.. hehe..

    lepas chinta kena rogol dengan haji karim, chinta kena rogol dengan pakwe dia pulak.. kesian chinta.. mestika jahat, pergi fitnah chinta, cakap chinta suka kat haji karim yang tua dan tak ensem langsung.. pakwe chinta geram sangat dengan chinta.. lepas tu, yang bongok nya, pakwe chinta pi rogol chinta pulak.. ada pulak macam tu yer.. kiranya, dua kali jugak chinta kena rogol..

    tapi, dalam dunia ni ada ker orang yang baik macam chinta tu??

    chinta cakap, dia dah maafkan dosa abang dia yang jahat dan haram J tu.

    chinta cakap, dia dah maafkan dosa pakwe dia yang rogol dia tu.

    ohhh.. baiknya chinta..

    masa orang tuduh chinta jahat, tuduh chinta gatai, chinta diam je.. chinta biar je.. padahal, bukan salah chinta kan, chinta kena rogol.. demmm.. kesian tau kiter kat chinta..

    kalau kiter kat tempat chinta, awal-awal lagi kite bagi penampar jurus ke 99 kat orang yang kata kat kite.. pastu, kite bagi 1000 tumbukan kat pewot orang tu, biar pewot orang tu senak dan terberak kat situ..

    hissshhh... kiter dah emo dah..

    tapi kan, kiter tak ingat sangat jalan cerita drama ni.. kiter tengok pun sebab nanti ada adi putra yang ensem dan kacak dan gagah akan muncul.. kiter syak, adi putra ni lah hero utama cerita ni.. ahhh.. suweettt je adi putra.. sekarang ni watak adi putra tak wujud lagi, mungkin sebab adi putra masih belajar kat overseas, standard lah kan citer melayu, anak orang kaya yang encem dan gagah, semua belajar kat overseas.. hehe..

    ok kawan-kawan, kalau kawan-kawan nak tengok muka naif fasha sandha dalam citer ni, kawan-kawan tengok ler kat tv3 yer..



    kata-kata kiter: sokonglah drama melayu.. oh yeahhh..

    15 comments:

    Anonymous said...

    eh! tersilap masuk belog kah aku??? :P

    Mario said...

    ye la tuuu

    sahromnasrudin said...

    ini entri terjadual kan????

    sitinaminah02 said...

    MDT,

    haha. mana ada. betul lah ni blog GC. kah3x.

    sitinaminah02 said...

    MARIO,

    apa???? mau cari gaduh kah????

    sitinaminah02 said...

    SAHROM,

    haha. bukan lah. kenapa tanya camtu??

    Afique Zainuddin Ahmad said...

    tak ganas langsung melayan drama fasha gondol..haishh

    Days said...

    gualayan cite siti kelembai lagi puas hati beb .cite nih kalo x nanges kene rogol dua tu jek.letih gua heee

    aNiS tHe BumbleBee said...

    benci arr tibitiga...buat website tonton2 bengong tu..org2 dok obesi xley layan dah cita kt tibitiga.tibitiga sucks laaa... [emo sbb xleh tgk cita 8bulan.buat penat ja save playlist kebagai.cih!!]

    Carnation said...

    drpd layan drama kat tibi, baek aku layan belog hang..ye dak??

    ~cik tiram~ said...

    hahaha.chinta chinta... :D

    dnobiz said...

    hahahah,
    apa apa je lah, janji layan...
    Fasha tu sape? macam sejenis kuih je

    Firol said...

    tak tengok crite tu...manusia yg kejam tu biasa,yg baik sangat tu luar biasa..

    kucingorengemok said...

    apasal dia tak nak sembahyang semalam? (tertengok sekejap je part tu, hehe)

    sitinaminah02 said...

    stiffler - haha. lu lah brader gondol.


    days - gua layan jugak citer siti kelembai tu. haha. damn betul drama yang gua layan. haha.


    kak anis - balik malaysia nanti lah tengok. la ni, layan dlu citer sri lanka. keh3x.


    6 september - woww.. bodek gua tinggi2 nih. haha. cakap, hang nak apa??


    cik tiram - love ohh love.. hehe.


    dnobiz - haha. lawak soalan ni.


    firol - bukan macam tu point aku, dia tak ada self defend utk diri sendiri, tak fight for her justice.


    kucingGG - panjang pulak nick ni. haha. dia takmo semayang sebab dia kata Tuhan ni kejam. dia fikir, ibadat dia tak terima sebab dia badan dia dah kotor, & ayah dia asek salahkan dia. hehe. ini pandangan peribadi sy je.

    Total Pageviews

    My Followers