• News

    08 October, 2010

    PEN ITU TANDA KASIH SAYANG

    "Tak lama lagi birthday kanda kan, kanda nak apa?" tanya dinda kepada kandanya.

    "Kanda nak pen", kata si kanda kepada dindanya.

    "Pen??", dinda buat-buat terkejut. "Kenapa pen?", dinda tanya lagi.

    "Kanda suka pen, kanda suka menulis", sambung kanda lagi.

    "Kalau hari-hari kanda guna, habis la dakwat pen tu. Nanti kanda buang pulak pen tu", dinda buat-buat merajuk.

    "Ok.. Ok.. Kanda tak guna, kanda simpan je", alololo.. comel je kanda ni.

    -----------------------------------------------------------------------------


    *Dinda plan, dinda nak beli je pen kilometrico tu. Dinda tengok dalam iklan kat TV, lama betui boleh pakai pen tu. Tulis banyak-banyak pun dakwat lambat habis.

    *Bulan December nanti birthday dinda pulak, dan dinda dah get ready apa yang dinda nak. Keh3x. Sama ada sport rim untuk kereta kecik dinda, tak pun laptop. Kan? Kan? Kan? Kan?



     Thanks Izza & Kema untuk kek yang cantik dan sedap ni.
    Kek ni dinda telan masa umur dinda nak masuk 23 tahun.
    Umur dinda sekarang 23+3-8.
    Kah3x.

    25 comments:

    sahromnasrudin said...

    salam sdri..nnti saya adiahkan sdri bunga ya hehehehe

    hanafijaafar said...

    kek tu nampak super duper hyper delicious tahap gaban. meriah abes...

    Anonymous said...

    ni hari jdi sape ni??? GB atau LC ?

    Cik Anita said...

    bufday sapa nih?
    ah x kesah yg penting ai nak ucap selamat hari lahir! :D

    Mario said...

    pen kilo tu ada jual lg ke?ekeke

    AngahSayang2314 said...

    kah..kah..kah.. nampaknyoo kamu dah tuoo looo hehehhe

    Yunus Badawi said...

    Dinda belikan pen kilometrico tu sedozen kat Mydin. Mahu tercabut tangan kanda menulis sebelum kering dakwatnya hehehe

    || NaFiRaa || said...

    mintak pen jek??? bagus sungguh sape yang mintak hadiah tu...

    amboi hang~ x hagak2 mintak hadiah bezday eh!!! tapikan.. kalo lappy my anis murah jek.. RM50 kaler pink lagi~ boleh lah suh kanda hang beli 1..

    sitinaminah02 said...

    BIRTHDAY DINDA BULAN DECEMBER.


    jangan lupa hadiah tauuu.. keh3x..

    gadisBunga™ said...

    kanda bawa dinda ke santa claus tipu masa krismas nanti ya. banyak hadiah..pilih ja yang mana suka. amacam?

    Unknown said...

    hak3...
    nak hadiah ke???

    -MsGoodNite- said...

    nak muda jugak dinda nih! sape dinda? keh3x...

    Days said...

    lu lahir december ke dinda heheheh same lak cm gua heheh.weyh lu mintak hadiah punye la megah.laki lu lu nak kasik kilometrico je? gile x aci wooo hehehe

    Aida Azryn said...

    Cet~ ingat kan birthday lu~ huhu~ 0_0

    Carnation said...

    aku pong nak jugak kilometrico..bulih??

    tehr said...

    mak oi datuk!!
    orang minta pen, kamu pulak minta rim keta
    mana aci...

    ahmad humairi said...

    salam,

    mintalah apa sahaja...
    memang seronok berangan,
    tapi usah diharapkan sangat!

    Aleen Aiden said...

    dinda d cni pon nak pen jugak..yg dlm lemari kaca 2.mau mkn seratus dua pen yg 2 ye.muahaha

    hamzah ian said...

    nak kek plis

    kata kila said...

    nak kek jugak

    sitinaminah02 said...

    # sahrom: aiii... ada pape makna kah tetiba nak bagi hadiah bunga nih? aku nak rim keta lah, bukan nak bunga. har har har.


    # hanafijaafar: super duper delisyes sedap. tengok la kek bufday sapa. hehe.


    # MDT: GC ker LC? LC tu sapa MDT? konfius plak diri ku.. hahaha.

    sitinaminah02 said...

    # anitadahahs: hmmm.. my bufday lambat lagi. jgn lupa bg hadiah tauuuu.. keh3x.

    # mario: aku rasa, ada jual lagi lah.nnti p cari kat maiden. hehe.

    # angah sayang: hmmm.. tua pada angkat sj, tp jiwa masih muda remaja. kah3x.

    # YB: tak baik tau bg tangan kanda tercabut.. huhu.. tapi, ok jugak idea YB tu. bijak2. hehe.

    sitinaminah02 said...

    # kak nafira: ekceli,kanda nak pen yang maheyy tu. haha.

    jenuh duit ler kalo nak beli. hohoh.

    lappy macam adik anis tu mana aci!!!


    # GBunga: har har har. tak mo lah santa claus tipu. nak yang metoi2 punya. keh3x.

    # Azmi: ada hadiah kah???

    # msgoodnite: saper dinda yer? saper2 je lah.. hehe.

    sitinaminah02 said...

    # days: oh yeah.kita geng december! haha.

    kanda mintak pen mahai woi, igt dinda byk duit ker nak beli. haha.

    # aida: bufday gua lambat lagi, december. jgn lupa kasi hadiau tawww.. keh3x.

    # six september: bulih, bulih, bulih belahhhh.. haha.

    # tehr: ohh.. kena bagi aci ek? ok lah, sy mintak liquid paper je lah. aci tak?

    sitinaminah02 said...

    # cikgu humairi: kata2 cikgu mengingatkan sy tentang realiti. keh3x.

    # aleen: dinda besa kena tempeleng tak? kalo tak besa, kanda nak bagi buang sedas dua kat dinda.. har har har.

    # hamzah & kila: kek takde, ciskek ada. mau???

    Total Pageviews

    My Followers