• News

    27 October, 2010

    RELAKAN PEMERGIAN KU

    Budak-budak comot semua
    Aku rasa aku nak berhenti berblogging
    Takpun aku nak berhenti rehat buat sementara waktu


    Sekarang ni aku berblogging pakai PC company
    Lepas berhenti nanti
    Aku tak tau company baru macam mana
    Dan mungkin aku busy masa tu
    Nak belajar benda baru
    Jadi aku takkan ada masa untuk berblogging


    Lagipun aku tak dak lappy sendiri
    Komputer gemuk tu pun aku takdak
    Kesian kan kat aku ni
    Sob.. Sob.. Sob..


    Kepada yang nak ligan traffic tu
    Harapkan aku masuk balik blog hangpa
    Aku rasa macam tak mampu nak buat dah
    Aku mintak maaf


    Biaq la blog aku ni bersawang
    Biaq la blog aku ni tak berpenghuni
    Biaq la hangpa semua rindu kat aku
    Budak yang perasan comel
    Lepas ni sapa-sapa nak guna nickname Gadis Comel, sila kan
    Ambik la balik title tu yang aku pegang hampir 10 bulan ni


    Jangan rindu banyak-banyak kat aku, takut habih bulu mata aku luruh
    Nanti lagi la tak comel

    37 comments:

    sahromnasrudin said...

    SEMOGA hang bahagia dgn kerja baru hang..hang tak sayang ke domain yg hang beli nie..takpa, kita jumpa di kenduri hang nanti ya..pasti hang menantikan kehadiran Probitas Et Fides dan Layangan Mindanya huhuhuhhu...cedihnya :-(

    Atsuko said...

    blom smpat kite beramas mesra...
    kamu dah nak pegi...

    Mario said...

    ok ok ...selamat bekerja tempat baru...

    Anonymous said...

    tak kira! nak rindu jugak! :)

    selamat memulakan hidup baru ditempat kerja yg baru

    NER said...

    oh..i miss u oredi..

    hanie said...

    hahaha ye keee..tak caye aku
    sok2 ade jek hapdet entry..

    Pala Maldini said...

    don't worry... esok lusa nko beli la laptop tu. Aku tau tangan nko sure menggigil kalau tak dapat buka blog!

    Aida Azryn said...

    Alaaaaaaaaaaa~ takkan xnak blogging dah?xbest la~ :(

    || NaFiRaa || said...

    uik.. nak pencen dah??? alaaaa.. x best ar cam nih.. ade masa try ler update blog yek.. tepon skrg dah canggih.. leh update blog guna hp jek..

    cikpia said...

    takpa, nanti aku bawak hang pi CC kat manjung.... =)

    Relevan said...

    P ugut bakal suami suh beli Lappy..hehehe! ..suh dia order broadband sekali..

    ~fais~ said...

    huhuhuhu
    ak akn rindu ko...:(

    rara :) said...

    alaa, gonna mis u
    nway selamat bekerja ya :)

    aNiS tHe BumbleBee said...

    sob!sob! alah,kt kompeni baru konfem boley blogging aih...dun worrylah!


    p/s:no talipon kak anis tu jgn padam2 lak.payah nk kontek nnti.ngeehe!

    a.z.r.i.n.a.03.07 said...

    alahai...GC,

    mintak2 bolehlah nanti ek..


    tumpang lalu jap,
    Anis aku nak lah jugak no hp ko !

    HaN WarreN said...

    sedihh siot huhuhu....

    platipus said...

    jom kita rehat sama-sama

    Aleen Aiden said...

    xpe,pape roger aku ye.ang da de nombr aku jgn nak sombong lebey sgt.aku siku nnt.hee

    sitinaminah02 said...

    @sahrom,

    haha. domain harga rm40, duit nuffnang ada la sikit.boleh la cover.haha.

    sitinaminah02 said...

    @atsuko,

    apa aku patut reply utk komen hang ni.

    takkan nak ckp, yelah, marilah kita beramas mesra kot?

    har har har

    sitinaminah02 said...

    @mario,

    hehe. selamat utk kamu juga.

    sitinaminah02 said...

    @MDT,

    hahaha. tak jadi nk stop. tgk ni, abih bogel bulu mata.

    sitinaminah02 said...

    @ekmi,

    ciss.. ye lah tu..

    sitinaminah02 said...

    @kak cho,

    haha. cisss.. nak main2 pun tak ley ka?

    kaco je. hahaha.

    sitinaminah02 said...

    @pala maldini,

    haha. alasan je tu. macam dh kena parkinson kalo tak buka blog.


    ekekekeke.

    sitinaminah02 said...

    @aida,

    alololo. beria2 je. macam lah ang nak rindu sgt kat aku kan???


    haha

    sitinaminah02 said...

    @kak nafira,

    apa kata akak bg hadiah henpon yg cggih tu kat sy? har har har.


    demanding gila kan. kah kah kah.

    sitinaminah02 said...

    @pia,

    sebab kata2 hang ni aku tak jadi nak berenti blogging.

    hohohorlicksss...

    sitinaminah02 said...

    @relevan,

    abg syed, tk berani la nak ugut, stgi berdosa, sy ni kan bini yg lemah lembut.

    kah3x

    sitinaminah02 said...

    @fais,

    alololo. rindu byk ker rindu sikit???

    hihihi

    sitinaminah02 said...

    @rara,

    cancel! tk jadi stop! haha.

    sitinaminah02 said...

    @kak anis,

    konfem2 je boleh blogging kat situ kak oii. tp harap2 boleh la ek. haha.


    #tak padam pn no fon kak. ada lagi.

    sitinaminah02 said...

    @kak azrina,

    macam la sy ni ada org nk rindu sgt kan?????

    sob3x

    siapa lah diri ini, utk memintal buih yg memutih.. lalalala..

    sitinaminah02 said...

    @hantwo,

    yelah tu sedih! tipu je kan kata sedih!


    hurmmmm

    sitinaminah02 said...

    @platipus,

    marilah kita berkuak lentang bersama2. hehe.

    sitinaminah02 said...

    @aleen,

    ang tu yg sombong. bukan reti nk msg aku, koman2 wish la gudnite ka apa. hahaha.

    Amni said...

    erk? baru nak berkenalan dear... huhu

    Total Pageviews

    My Followers