• News

    07 October, 2010

    SEJUK

    Kalau takut dilambung ombak, jangan berumah di tepi pantai. Hehe.


    Pagi-pagi gua sampai tempat kerja
    Terus buat nescafe
    Minum panas-panas
    Best...

    Kerja bertimbun
    Bersemangat nak clear kan sikit bukit-bukit yang dah nak jadi gunung tu
    Tiba-tiba boss panggil meeting

    Pung pang pung pang
    Bla bla bla bla
    Work work work work
    Order order order order
    Bonus tarak, bonus tarak

    Habis meeting
    Jalan laju-laju
    Teringat nescafe yang baru sempat 2 kali teguk
    Cisskek...
    Sejukkkk..

    Rugi nescafe gua secawan


    ps: Busy tahap gaban! Nak jalan-jalan pergi blog orang lain macam selalu pun tak sempat. Minggu depan lagi maha busy. Hiyarghhhh.. Encik sotong, nak pinjam tangan bulehhhh????

    19 comments:

    sahromnasrudin said...

    tanya la bos hang...bos saya nak kawen bagi la bonus utk cover kenduri saya huhuhuhhu....

    Cik Anita said...

    haish.
    keje molek2,jgn curik2 online,hihi

    aNiS tHe BumbleBee said...

    bubuh balik neskepi tu lam microwave.keh3x!


    uish..nk kenduri dah ni,lagi laa bizi kan..nntilah kak anis balik tolong pesiang2 bawang ka.hihi!

    Days said...

    gua pon busy jgk minggu nih.sep sket la der kalo mcm nih.hehehe.btw.neskepe lu mesti tak sedap mcm kak kodi kan kan heheh

    hanie said...

    bukan selalu lu bz. semedang goyang kaki jek. merasa!! hahahahahha

    Amir Syahir said...

    keh2,,taruk ais pulak.

    kata kila said...

    nescafe tak sedap!

    Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

    da ta minat nescafe..tp minat white coffee nescafe.. ;)

    Tijah said...

    saya pun suka nescafe.

    Carnation said...

    neskepe bikin aku pening
    sumpah aku alergik nescafe

    || NaFiRaa || said...

    nape rugi plak!! tambah air panas balik lor.. muehehehe.. sis x boleh minum nescafe~ sakit kepala!

    gadisBunga™ said...

    masuk dlm microwave jah kasi panas balik. huu...gigil la neskape..

    Mat Sentap said...

    klu dh nme pompuan...mmg tahu pum pang pum pang jela..hahahha

    Relevan said...

    Ai..kerja sampai tak dan nak minum ke?..banyak bagus lu..

    Mario said...

    sebut psl sotong terus teringat kat paul sisotong wel kap tu...apa la nasib dia ek...

    ♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

    lain kali teguk laju2 mase bancuh tu ...xde la sojuk.....

    lan_ax said...

    suruh bos hang buatkn lg 1 nescafe..
    http://www.duitlama2u.blogspot.com/

    sitinaminah02 said...

    sahrom - haha.tak berani aku nak tanya woi. hang tolong tanya sat kat boss. hehe.

    anitadahahs - kang tak sempat nak menyinggah blog kawan2. hehe.

    kak anis - ha'ah, hujung tahun order memang banyak. baru setel sikit, mai pulak file baru. tensen betoi lah.

    ok, nanti mai tolong bersiang bawang. hehe.

    days - kenapa sume orang mesti busy hah? kenapa kita tak boleh free memanjang? haha.

    ciss..neskepe kak kodi jgn sebut okeh! har har har

    kak cho - hang nak kena ni!! haippp.. kah3x

    hiro - tak mo, tak sedap. minum panas2 lah sedap. srotttt.. hehe.

    kila - itu neskepe yang ko bancuh, yang aku bancuh ni sedapp bangatt.. ok, aku perasan. haha.

    khumaera - sedap sgt ker white coffee tu? nanti nak try jgk lah. hehe.

    kak tijah - okeh, kita boleh jadi duta neskepe. ;p

    six september - hang tak minum neskepe pun mmg hang selalu pening kan...??? har har har.

    kak nafira - nanti tambah air, dah tak pekat arr neskepe tu. huhu.

    GBunga - huhu. dah tak ori lagi dah. keh2x

    Aliesya amani - Hamzah tu lelaki, dia pun suka pum pang pum pang jugak apa. hahaha.

    Relevan - haha. bakal pekerja cemerlang 2010.

    Mario - ha'ah.apa cer dgn paul tu ek? dah jadi sambal kot. haha.

    sitinaminah02 said...

    mawar berduri - kang melecur lak anak tekak kang. haha.


    ian_ax - apa kata, hang je yang tolong buatkan neskepe tu? keh3x

    Total Pageviews

    My Followers