• News

    11 November, 2010

    Now you see, now you don't



    Harga 1 set RM 11.00 
    Mee Udang dan air
    Menu makan malam yang maveles
    Udang besar tiga ekoq
    Tak cukup!!
    Patutnya letak udang besar 10 ekoq baru sesuai dengan nama Mee Udang




    Keadaan masih terkawal
    Mee Udang kelihatan masih normal
    Air pun kelihatan masih waras




    Gelas yang tinggi kelihatan seperti Menara Alor Star
    Gagah berdiri
    Abaikan brader berbaju hitam di belakang



    Baca doa makan
    Srottt
    Slurpppp
    Deshum.. deshummm...
    Kebabommm...
    Tadaaaaaaaaaaaaaa....




    Yang kelihatan hanya kuah dan selonggok bahan terbiar
    Kulit udang, bawang goreng, bahan hiasan, sawi
    Benda yang tak dapat di telan, susun biar elok di tepi pinggan
    Nampak kemas dan mudah nak makan

    Terima kasih rakan serumah yang sudi belanja
    Esok my turn belanja awak makan nasik kandar Makbul pulak ye

    22 comments:

    Days said...

    ces enak sungguh mee tu.aiseyh lu buat gua lapa la beb.hishh

    sitinaminah02 said...

    days,

    haha. syedapppp... slurpppp...

    Yunus Badawi said...

    Mee udang kat mana ni? Sure bukan Titi Timbul Sg Dua sbb tak macam yg kat situ.

    Hang pun tak makan sayuq jugak ka?

    one2paii said...

    baguih mehla..lantak lagi..makan kasi kembung..biaq lagi besaq spare tayor kat perut lu tuh..kasi lihcin pinggan tuh..bohroi la lu ti mehla..luh dah nak menikah..sendat la bju luh ti mehla..haile mehla..hahaha

    Aida Azryn said...

    lapa la plak~ haish~

    ardzmarn said...

    tu siku sapa tu..

    Kuasai Minda said...

    Enak sungguh kelihatan makanan mee udang itu...
    Tidak sabar rasanya menunggu cuti hujung tahun untuk balik ke kampung, menikmati mee udang tersebut...

    Kat mana ni ha?
    Nampak macam mengancam abis!

    MOFASAD said...

    *umah ang kalau dekat sel n k.l gua pergi

    sahromnasrudin said...

    salam..banjir sungguh...sesuai dengan zaman banjir sekarang hehehehe

    echah mashuri said...

    nasi kandaq sedappp kalo diblanje juge uh...heeee

    sitinaminah02 said...

    YB - ni mee udang kat gertak sanggul, Penang. ha'ah, sy tak makan sayur. hihi.

    one2paii - haha. laki gua tetap syg gua walopun gua gumukkkk!!! hahaha. lu mmg taikkkk. bluwekkkk.

    aida - lapa, p makan. haha.

    abg man - siku my housemate. hihi. not mine. ;p siku jugak yg lu nampak kan.

    kuasai minda - kat penang ni, area gertak sanggul. berapa minit je dari rumah sewa sy. ;p

    paredd - ciss.. kedah & perak je weh.. menci ar gua dgn lu..

    sahrom - hahaha. banjir dalam mulot jugakk..

    echah - haha. nak ek? turun penang der. nanti akan di belanja. mau?

    mun said...

    uuuu..pepagi wat cik moon lapar nie..haha

    hentakbelipat said...

    tus dah air liur nih..

    HaN WarreN said...

    betul2 ho liyauuuuuuuuu ni...hohohoho

    Mat Sentap said...

    mentang2 bru dpt angpow!! hg mkn besaq na...

    sitinaminah02 said...

    cik moon - ini gambar dinner semalam tau. pagi ni brkfast makan roti je. haha.

    hentakbelipat - jaga2, takut meleleh air liur tu. malu wooo.. haha.

    hantwo - hahha. sedap weh. srottt...

    gadis gedik - hahaha. weh, ini housemate aku belanja arr.

    Relevan said...

    Kalau dengan mencekik..laju kamoo..

    sitinaminah02 said...

    relevan,

    haha. udah orang belanja, laju la kawan

    Pala Maldini said...

    pipih benar pinggan nye.. macam nak melimpah ruah kuah..

    sitinaminah02 said...

    pala maldini,

    haha. memandai je cakap pipih. besau tau bang pinggan tu.

    mieraaaa said...

    terliur ;(

    sitinaminah02 said...

    meiraa,

    dah abeh. nyam nyam

    Total Pageviews

    My Followers